STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Τη Δευτέρα 8 Μαΐου τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των playoffs

Ο Μαντσίνι με τον Ρόντινεϊ στο Ολυμπιακός - Παναθηνηναϊκός
Ο Μαντσίνι με τον Ρόντινεϊ στο Ολυμπιακός - Παναθηνηναϊκός INTIME

Η Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των playoffs τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00. Αναβλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, που είχε οριστεί για την Κυριακή 7 Μαΐου (12:00).

Μία μέρα μετά από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκαν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League που είχαν αναβληθεί μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου, η Super League ανακοίνωσε πως οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των playoffs θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναβολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που είχε αποφασιστεί για το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στις 12:00. "Ανακοινώνεται ότι η συνεδρίαση του Δ.Σ. που έχει συγκληθεί για αύριο 7/5/2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι δε θα διεξαχθεί".

Θυμίζουμε πως το αίτημα της αναβολής κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό, διότι παρουσιάστηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού.

Να τονιστεί πως δεν υπήρξε κάποια ψηφοφορία, αλλά διαβουλεύσεις και η πλειοψηφία των ομάδων ήταν υπέρ και των δυο αποφασεων που πάρθηκαν (πρώτα συναίνεσαν στην αναβολή και ακολούθως ήταν υπερ του ορισμου των αγώνων τη Δευτέρα).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των playoffs:

  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
  • Άρης - ΑΕΚ
  • Βόλος - ΠΑΟΚ

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ