ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Το τρολάρισμα του Εβρά σε Μέσι και Ρονάλντο: "Συγχαρητήρια Λίο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας"

Ο Ρονάλντο με τον Μέσι στην απονομή των βραβείων της FIFA
Ο Ρονάλντο με τον Μέσι στην απονομή των βραβείων της FIFA © 2017 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Πατρίς Εβρά συνεχάρη προκαταβολικά τον Λιονέλ Μέσι μέσω ανάρτησής του στα social media για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως ο Αργεντινός σταρ θα γίνει ξανά ο κάτοχος του πολυτιμότερου βραβείου.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για τη σεζόν 2020. Στις 29 Νοεμβρίου στο Τεάτρ ντι Σατελέ θα λάβει χώρα μετά το 2019 το γκαλά για την απονομή των βραβείων, όπου και θα ανακοινωθεί ο νικητής της Χρυσής Μπάλας από το France Football.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά την 7η Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, ενώ ο διευθυντής του γαλλικού περιοδικού, Πασκάλ Φερέ, αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έχει εκμυστηρευτεί πως θα αποσυρθεί όταν θα έχει κατακτήσει περισσότερες φορές το βραβείο από τον Αργεντινό.

Κι ενώ η αγωνία κορυφώνεται, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλοτε συμπαίκτης του Πορτογάλου, Πατρίς Εβρά, συνεχάρη τον Μέσι για την Χρυσή Μπάλα. "Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι που κέρδισε άλλη μία Χρυσή Μπάλα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος διεθνής στην ανάρτησή του στο Instagram, ενώ σε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ανέφερε:

"Όταν αναφέρομαι σ' αυτό είναι επειδή ο Κριστιάνο είναι αδερφός μου και όταν σας μιλώ για το μέλλον (ποιος θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα) όλοι λέτε ότι είναι ληστεία".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ