ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

"Ο Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα και το γνωρίζουν ήδη οι φίλοι του", σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα © 2019 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για έβδομη φορά φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως τόσο ο Αργεντινός σταρ, όσο και οι κοντινοί του άνθρωποι είναι ήδη ενήμεροι.

Λίγες ημέρες πριν την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας από το France Football, ο Λιονέλ Μέσι είναι σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ του Calciomercato και του SkySport Italia, Ματέο Μορέτο, ο νικητής και για έβδομη φορά ο κάτοχος του πολυτιμότερου βραβείου.

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και ήδη κυκλοφορεί στα social media μία λίστα που ισχυρίζεται ότι είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το βραβείο στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών. Επισήμως, το France Football που διοργανώνει τα βραβεία από το 1956 στις 29 Νοεμβρίου θα διοργανώσει ένα γκαλά στο Τεάτρ ντι Σατελέ, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ο νικητής, ενώ την είδηση την γνωρίζουν ήδη και οι φίλοι του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ