ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το τετ α τετ Μπραντάο-Ανιγκό και η ενσωμάτωση στην αποστολή

Το τετ α τετ Μπραντάο-Ανιγκό και η ενσωμάτωση στην αποστολή

Ο Μπραντάο δεν έχασε χρόνο και ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή του Λεβαδειακού έχοντας τετ α τετ με τον Ανιγκό ενώ γνώρισε και όλους τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι Βοιωτοί.

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού για την ομάδα του Λεβαδειακού καθώς ο Μπραντάο για τον οποίο ενημερωθήκατε πρώτα από το Sport24.gr λειτουργεί ήδη ως μέλος των Βοιωτών.

Ο Βραζιλιάνος άσος αφού έφτασε στην Ελλάδα αναχώρησε απευθείας για το Καρπενήσι όπου πρόλαβε και είδε μισή ώρα από το φιλικό των "πράσινων" με την Λαμία και μάλιστα έγινε πόλος έλξης για όσους ήταν στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του ματς ο Μπραντάο τα είπε με τον τεχνικό του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, με τον οποίο γνωρίζεται πάρα πολύ καλά και είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ήρθε στους Βοιωτούς ενώ εν συνεχεία γνώρισε όλα τα μέλη της αποστολής και φυσικά και τους παίκτες των "πράσινων".

Μάλιστα ενσωματώθηκε ήδη στην ομάδα καθώς μετέβη στο ξενοδοχείο, έφαγε με τους νέους του συμπαίκτες και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Λεβαδειακό.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν με σχετικό δελτίο Τύπου και φωτογραφίες για τις κινήσεις του Μπραντάο αναφέροντας:

"Μισή ώρα πριν το τέλος του φιλικού αγώνα Λεβαδειακού – Λαμίας έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο ο βραζιλιάνος Μπραντάο.

Το τετ α τετ Μπραντάο-Ανιγκό και η ενσωμάτωση στην αποστολή

ΤονΕβαέβερσον Λέμος ντα Σίλβα (όπως είναι το πλήρες όνομά του) υποδέχθηκε αμέσως ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός Κώστας Κολοκυθάς ενώ το γήπεδο «ταρακουνήθηκε» από την παρουσία του Μπραντάο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του δείγμα της βαρύτητας του ονόματος που έχει ο σπουδαίος βραζιλιάνος στράϊκερ με μεγάλη καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαρσέϊγ) και πολλά γκολ.

Ο Μπραντάο παρακολούθησε μαζί με τον κ. Κολοκυθά και τον αντιπρόεδρο Λάμπρο Μπαλόκα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και στο τέλος είχε εγκάρδια χειραψία με τον προπονητή Ζοζέ Ανιγκό που είχαν συνεργαστεί μαζί στην Μαρσέϊγ.

Το τετ α τετ Μπραντάο-Ανιγκό και η ενσωμάτωση στην αποστολή

Ο Μπραντάο ακολούθησε την αποστολή στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» όπου διαμένει ο Λεβαδειακός και είχε εκεί μια ευχάριστη συζήτηση με τον πρόεδρο Κώστα Κολοκυθά ενώ έκανε και τις πρώτες του γνωριμίες με τους καινούργιους συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος γκολτζής συνέφαγε με όλη την ομάδα και από δω και πέρα τίθεται στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό με την αισιοδοξία ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ