ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες και το φιλικό για Παναγούλια

Το ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες και το φιλικό για Παναγούλια
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέβη σε δήλωση για τον χαμό του Αλκέτα Παναγούλια, ενώ ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό για να τιμήσει τη μνήμη του.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί από την Τρίτη τον χαμό ενός δικού της ανθρώπου. Το μεγάλου και αξεπέραστου, Αλκέτα Παναγούλια.

Την Τρίτη, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ σήμερα (Τετάρτη 20/6), ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γραπτή δήλωση, την στιγμή μάλιστα που η ομάδα έκανε γνωστό πως ένα από τα φιλικό του καλοκαιριού θα είναι στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια.

"Η απώλεια του Αλκέτα Παναγούλια, είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, για το ποδόσφαιρο και για την ελληνική κοινωνία.

Ο Αλκέτας υπήρξε ένας πρωτοπόρος της ζωής και του αθλητισμού.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Οι εικόνες που έχω από τα παιδικά μου χρόνια δίπλα του, σε αξέχαστα παιχνίδια, όπως το μπαράζ του Βόλου και άλλες μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού μας, με εκείνον στον πάγκο, χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη μου.

Οι εικόνες του Αλκέτα που μοχθούσε καθημερινά για τον Ολυμπιακό μας, οι εικόνες ενός ανθρώπου που πάσχιζε για να έχουν όλοι στην ομάδα πνεύμα νικητή, είναι εικόνες που θα με εμπνέουν παντοτινά.

Ο Αλκέτας ήταν για την οικογένεια μου ένας σπουδαίος φίλος και για τον Ολυμπιακό μας ένας σπουδαίος δάσκαλος.

Ας είναι καλό το ταξίδι του στις αιώνιες θάλασσες".

Βαγγέλης Μαρινάκης

Σχετικά με το φιλικό: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ένα από τα μεγάλα φιλικά του καλοκαιριού θα διεξαχθεί στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια.

Οι εισπράξεις από το συγκεκριμένο φιλικό θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ