ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Το συγκινητικό video με το οποίο είπε "αντίο" ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον © 2022 JON SUPER / AP IMAGER

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από επτά σεζόν με ένα συγκινητικό video και μήνυμα, καθλως και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ φεύγει από το Έτιχαντ και το Μάντσεστερ με προορισμό το Λονδίνο, έχοντας τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις.

Η Τσέλσι συμφώνησε με τη Σίτι και ο Άγγλος διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στους "μπλε". Δεν θα γινόταν όμως, να αποχωρήσει χωρίς προηγουμένως να αποχαιρετήσει τον σύλλογο που αγωνίστηκε επτά χρόνια, κατακτώντας 11 τρόπαια.

Με ένα συγκινητικό video που δημοσίευσε στα social media είπε "αντίο" στον κόσμο των Πολιτών, δηλώνοντας περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της Σίτι.

"Επτά σεζόν, έντεκα μεγάλα τρόπαια, μια ζωή αναμνήσεις.

Στο προπονητικό επιτελείο που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή μου όλα αυτά τα χρόνια, στους συμπαίκτες μου που έγιναν κάτι περισσότερο από αυτούς με τους οποίους μοιράζομαι ένα γήπεδο, στους ανθρώπους των παρασκηνίων, στο προσωπικό του γραφείου, στους οπαδούς που υποστήριξαν ακούραστα την ομάδα, και για όλους όσους ασχολούνται με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο σεβασμός μου για εσάς δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος.

Τι ταξίδι. Είμαι ευγνώμων για τα πάνω και τα κάτω. Καθώς είχα και τα κάτω μου που, κατά καιρούς, δοκίμασαν τη δύναμή μου και την αποφασιστικότητά μου και μου επέτρεψαν να σταθώ εδώ μπροστά σας ως η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μου.

Έφτασα στο Μάντσεστερ ένας 20χρονος, σήμερα, φεύγω ως άντρας. Σας ευχαριστώ για την ατελείωτη στήριξή σας. Ήταν τιμή μου να φοράω τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ