ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι μία ανάσα από το να μεταπηδήσει στην Τσέλσι, με την "Athletic" να αποκαλύπτει πως οι Λονδρέζοι συμφώνησαν με την Μάντσεστερ Σίτι για να τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα πέντε χρόνια έναντι 56 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βγάζει σιγά σιγά από πάνω του τη φανέλα της Σίτι και προβάρει αυτήν της Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" το βράδυ του Σαββάτου, οι μπλε του Λονδίνου ήρθαν σε συμφωνία με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ στα 56 εκατομμύρια ευρώ και είναι πλέον θέμα χρόνου για να γίνει το "Στάμφορντ Μπριτζ" το νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του.

Και αυτό γιατί με τον 27χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό υπάρχει ήδη συμφωνία από την πλευρά των διοικούντων την Τσέλσι, με τον Στέρλινγκ να έχει αποδεχτεί την πρότασή της ομάδας του δυτικού Λονδίνου για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών και να υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ένα ακόμα έτος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο "ο Στέρλινγκ έχει μιλήσει ήδη με τον Τόμας Τούχελ για τις συνθήκες στο σύλλογο και έχει εντυπωσιαστεί από το όραμα του Γερμανού για το σύλλογο ενώ αν κυλήσουν όλα βάσει σχεδίου ο Στέρλινγκ θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στο ταξίδι προετοιμασίας των μπλε στις ΗΠΑ".

Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος φορ μετακόμισε το 2015 από την Λίβερπουλ στην Σίτι έναντι 52 εκατομμυρίων ευρώ και στα επτά χρόνια που έμεινε στο Μάντσεστερ κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 3 League Cup, με τον ίδιο να "γράφει" 131 γκολ σε 339 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τους πολίτες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ