ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Οι πολλοί νίκησαν τον έναν

Ο Ουνάι Σιμόν πανηγυρίζει για την απόκρουση του πέναλτι
Ο Ουνάι Σιμόν πανηγυρίζει για την απόκρουση του πέναλτι PHOTO CREDITS: © 2021 DMITRI LOVETSKY / AP IMAGES

Ο Γιαν Ζόμερ λίγο έλειψε να τα κάνει όλα για δεύτερο σερί παιχνίδι και να στείλει την Ελβετία στα ημιτελικά του Euro 2020, η Ισπανία όμως βγήκε νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτι.

Αν η Ελβετία ξεπερνούσε εν τέλει το εμπόδιο της Ισπανίας κι έφτανε μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2020, θα το χρωστούσε εν πολλοίς στον Γιαν Ζόμερ. Ο 32χρονος τερματοφύλακας των κόκκινων ήταν ξανά εντυπωσιακός, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη "ρόχα". Κατέβασε ρολά στην παράταση, κράτησε την Ισπανία μακριά από το γκολ και λίγο έλειψε να επαναλάβει τον προσωπικό θρίαμβο του αγώνα με τη Γαλλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τους προημιτελικούς Τσεχία-Δανία και Ουκρανία-Αγγλία.

Σε όλα τα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους
  • «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές
  • «2-0 & έληξε»
  • «Σκορ 3»
  • «Βoost Νίκης»

Στα του Ελβετία - Ισπανία, για κακή τύχη του Ζόμερ, οι συμπαίκτες του, που κλήθηκαν να εκτελέσουν τα πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία, δεν αποδείχθηκαν εξίσου ουσιαστικοί. Προδομένοι από την κούραση της συνεχούς άμυνας για περισσότερα από εξήντα λεπτά, ίσως κιόλας λυγίζοντας από το βάρος την κρίσιμη στιγμή.

Κι ας έπιασε ο ίδιος ακόμη ένα πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να... διορθώσουν το αρχικό τους λάθος. Αυτοί όμως, δεν τα κατάφεραν, με την Ισπανία να παίρνει εν τέλει το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Δίκαια, αν κρίνει κανείς από την εικόνα που είχε το παιχνίδι, από την ευκολία με την οποία η "ρόχα" πατούσε την ελβετική περιοχή. Ο επίλογος άλλωστε θα μπορούσε να έχει γραφτεί πολύ πιο νωρίς, αφενός αν ο Γιαν Ζόμερ δεν έκανε τόσο μεγάλη εμφάνιση, αφετέρου αν ο Λουίς Ενρίκε διέθετε έναν σέντερ φορ ικανό να τελειώσει τις φάσεις στο "κουτί".

Η ουσία είναι πως η Ισπανία έκανε αυτό που περίμεναν όλοι: έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2020. Ένα βήμα μακριά από τον τελικό της 11ης Ιουλίου. Για να βρεθεί εκεί όμως, πρέπει να πετάξει έξω την πιο σταθερή και επιβλητική ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα, την Ιταλία.

Κι οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να... διαπραγματευτούν την πρόκριση στον τελικό.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ