CHAMPIONS LEAGUE

Το SPORT24 και το ULTREX σε καλούν στο Σπίτι της 24 MEDIA για τον μεγάλο τελικό του Champions League

Το SPORT24 και το ULTREX σε καλούν στο Σπίτι της 24 MEDIA για τον μεγάλο τελικό του Champions League

Το SPORT24 παρέα με το ULTREX γιορτάζουν τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου, με ένα μοναδικό event στο Σπίτι της 24 MEDIA. Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση.

Κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός είναι και μια ευκαιρία για να έρθει το SPORT24 πιο κοντά με τους αναγνώστες του. Ο τελικός του Champions League και η 'τιτανομαχία' ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ είναι μια τέτοια ευκαιρία.

Η Ρεάλ, που απέκλεισε με απίθανη ανατροπή την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά θα κονταροχτυπηθεί με την Λίβερπουλ που νίκησε άνετα την Βιγιαρεάλ με στόχο την κορυφή της Ευρώπης και την πολυπόθητη κούπα του Champions League.

Με αφορμή το μεγάλο ματς, το Σάββατο 28 Μαΐου, το Σπίτι της 24 MEDIA θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί 8 τυχερούς αναγνώστες του SPORT24 (4 με τα plus one τους), οι οποίοι θα παρακολουθήσουν μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Game Night που θα στριμάρει LIVE από το House Twenty Four.

"Σύμμαχός" μας στην βραδιά του μεγάλου τελικού στο Σπίτι της 24 MEDIA, το ULTREX, το brand που αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση. Μαζί με το ULTREX θα έχουμε ετοιμάσει ένα παιχνίδι - έκπληξη για τους τυχερούς αναγνώστες που θα είναι μαζί μας την βραδιά του τελικού, ενώ από την βραδιά δεν θα λείπουν φυσικά και τα μοναδικά δώρα από το brand.

Το SPORT24 και το ULTREX σε καλούν στο Σπίτι της 24 MEDIA για τον μεγάλο τελικό του Champions League

Και επειδή βραδιά Champions League με την παρέα δεν γίνεται χωρίς φαγητό, οι καλεσμένοι μας θα απολαύσουν το ματς παρέα με ένα χορταστικό συνοδευτικό.

Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες του SPORT24 που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη βραδιά του μεγάλου τελικού του Champions League, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

*Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ