STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
οπαδοί, φίλαθλοι, οακα, τσάμπιονς λιγκ

Το Sport24.gr είναι στο ΟΑΚΑ, και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (19.00, NovaSports). Μικροεπεισόδια στην άφιξη των Πειραιωτών και εκπλήξεις από τους γηπεδούχους (videos)


20:39 Με υπόδειξη του κ. Δαλούκα αποβλήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Αλέκος Ράντος.

20:35 Προσωρινή διακοπή με κροτίδες και φωτοβολίδες προς το μέρος του Λούα Λούα με τον κ. Δαλούκα να καλεί τον βοηθό του και να κατευθύνεται προς το κέντρο.

20:25 "Παγωμάρα" από το 0-1 του Ντάρμπισαϊρ στο ΟΑΚΑ. Μόνο οι "οργανωμένοι" φωνάζουν συνθήματα για να ανυψώσουν το ηθικό των "πράσινων".

19:59 Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό αφού ο Μέλμπεργκ αποχώρησε στο ημίχρονο και την θέση του πήρε ο Ζεβλάκοφ.

19:56 Τα "πηγαδάκια" του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην θύρα των επισήμων αλλά και των άλλων υψηλών παραγόντων του "τριφυλλιού" για την εικόνα του πρώτου μέρους, ήταν γεγονός.

19:46 Δευτερόλεπτα μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και όπως οι 22 παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια, ο Εντσο Μαρέσκα προκλητικά πήγε προς τον Γιώργο Καραγκούνη για να του ζητήσει το λόγο της αψιμαχίας τους στο 33' του αγώνα, και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί νέα παρεξήγηση αλλά ο Μιχάλης Ιορδανίδης (βοηθός Νιόπλια) που πίσω από τον Ιταλό μέσο να τον σταματήσει.

19:42 Σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Νικοπολίδη και το φάουλ που υπέδειξε στον Ελληνα πορτιέρο, έπεσαν 4-5 καπνογόνα από την εξέδρα. Ο κ. Δαλούκας έδωσε εντολή για συστάσεις στον 4ο διαιτητή και αμέσως ακούστηκε μήνυμα από τα μεγάφωνα.

19:33 Νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο σε μια φάση και φάουλ υπέρ των "πράσινων". Την ίδια ώρα όρθιοι οι δύο τεχνικοί συνεχίζουν να κατευθύνουν τις ομάδες τους στην "σκακιέρα" του ματς.

19:17 Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που είναι συνεχώς όρθιος από την αρχή του ματς φώναξε δίπλα του τον Λμανά Λούα Λούα και του έδωσε οδηγίες.

19:03 Δύο λεπτά μετά την σέντρα και οι πρώτες συστάσεις του κ. Δαλούκα στους αρμόδιους εισαγγελείς και υπεύθυνους του ΟΑΚΑ για συστάσεις στους οπαδούς και καλύτερη περιφρούρηση πίσω από την εστία του Αντώνη Νικοπολίδη.

19:00 Υπό τους καπνούς των χιλιάδων βεγγαλικών, η σέντρα του "el clasico" δόθηκε από τον κ. Δαλούκα. Παρακολουθείστε LIVE το ντέρμπι από το Sport24.gr.

18:59 Ολα έτοιμα για την σέντρα του ντέρμπι από τον κ. Δαλούκα.

18:57 Εντυπωσιακή η υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα τους.. Χιλιάδες χαρτάκια, καπνογόνα και βεγγαλικά στο ΟΑΚΑ. Στην Θύρα 14 πολλά τριφυλλάκια και το νούμερο "13". Συνθήματα για νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου από τους 65.000 φίλους του "τριφυλλιού".

18:54 Με το εντυπωσιακό σήμα υποδοχής των δύο ενδεκάδων αναμένονται οι 22 ποδοσφαιριστές και το διαιτητικό τρίο στον αγωνιστικό χώρο.

18:49 Σχεδόν κατάμεστο από 60.000 και περισσότερους οπαδούς του "τριφυλλιού" το ΟΑΚΑ με το κλίμα ιδανικό για ένα μεγάλο ντέρμπι.

18:47 Οι συνθέσεις των ομάδων. Γρήγορα και με αποδοκιμασίες των "ερυθρόλευκων" και με χειροκροτήματα και πολλά ΟΛΕ, ΟΛΕ αυτή των "πράσινων".

18:44 Σειρά του Τζόρβα και του Καρνέζη να πάνε στα αποδυτήρι με το χειροκρότημα έντονο από τους φίλους της ομάδας με τον διεθνή γκολκίπερ να ανταπωδίδει το χειροκρότημα.

18:42 Μετά τον Νικοπολίδη αποχωρούν και οι παίκτες του Ολυμπιακού με αποδοκιμασίες.

18:38 Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχώρησε προς τα αποδυτήρια και αποδοκιμάστηκε και πάλι έντονα από τους φίλους της ομάδας πάνω από των χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια αλλά και από την πλειοψηφία του ματς.

18:35 Αποθέωση της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού, η οποία εμφανίστηκε δίπλα στα δημοσιογραφικά. Μια κίνηση που αποδεικνύει το "οικογενειακό" κλίμα ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ.

18:33 Από τα μάτριξ του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού βλέπουν στιγμιότυπα από παλιότερες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο και το Ολυμπιακό στάδιο.

18:30: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρααμ Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Λούα Λούα, Μήτρογλου.

18:30: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

18:28: Οι οργανωμένοι φίλοι του "τριφυλλιού" άφησαν μια κότα η οποία κατευθήνθηκε προς την εστία του Νικοπολίδη, την οποία λίγα λεπτά αργότερα απομάκρυναν (μόλις την είδαν") οι άντρες της ασφάλειας.

18:26: Ο γνωστός "Ντόκεν" εμφανίστηκε με μια σημαία στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου και έδωσε το έναυσμα για συνθήματα προς τους χιλιάδες φίλους της ομάδας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

18:22: Οι "εκλεκτοί" του Νίκου Νιόπλια βγήκαν για προθέμανση και οι περίπου 40000 φίλοι των γηπεδούχων με χαρτάκια, καπνογόνα και συνθήματα νίκης επί των "ερυθρόλευκων" δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

18:20 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ και ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης είναι στο ΟΑΚΑ και σε λίγο θα σχολιάσουν το ματς, πριν την έναρξή του.

18:17: Η ομάδα του Ολυμπιακού βγήκε για προθέρμανση και οι αποδοκιμασίες είναι έντονες ενώ τα καπνογόνα και οι κροτίδες είναι έντονα, με τις συστάσεις από τα μεγάφωνα συνεχείς.

18:15: Στα μάτριξ του ΟΑΚΑ, παίζουν στιγμιότυπα από παλιότερους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα.

18:11: Ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Ούρκο Πάρντο εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι αποδοκιμασίες είναι έντονες. Την ώρα που ο Ελληνας πορτιέρο κάνει προθέρμανση μερικά από τα καπνογόνα που του πέταξαν, πέρασαν δίπλα του, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει για λίγο.

18:07: Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Ορέστης Καρνέζης και ο προπονητής τερματοφυλάκων έκαναν την εμφανισή του και το γήπεδο πήρε φωτιά με τους οπαδούς του "τριφυλλιού" να ζητούν την νίκη επί του Ολυμπιακού.

18:01: Περίπου 30.000 οπαδοί είναι ήδη στο ΟΑΚΑ την ώρα αυτή και η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή και καταπράσινη στις εξέδρες.

17:56: Κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, υποστήριξε: " Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο και καλό παιχνίδι. Να νικήσει ο καλύτερος και αυτός να είναι η ομάδα της καρδιάς μου".

17:53: Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ, φορώντας κασκόλ από τον αγώνα της Λιέγης με τη Σταντάρ (μισό κόκκινο-μισό πράσινο).

17:50: Ο Νίκος Νιόπλιας, ο Μιχάλης Ιορδανίδης και οι Μπιάρσμιρ, Σιμάο εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκαν.

17:46: Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΟΑΚΑ και αποθεώνεται από αρκετούς οπαδούς που την περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια, με το σύνθημα για νίκη επί του Ολυμπιακού.

17:36: Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ και οι αποδοκιμασίες είναι έντοντες από τους περίπου 10.000 που είναι ήδη στο γήπεδο. Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούν τον θυμό των "πράσινων" οπαδών που πετούν διάφορα δυναμιτάκια.

17:33: Περίπου δέκα λεπτά μπόρεσαν να βγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το πούλμαν που έβγαζε καπνούς και όταν πήγαν στα αποδυτήρια δέχθηκαν διάφορα αντικείμενα (νερά, καφέδες και άλλα).

17:26: Αφιξη του Ολυμπιακού με ισχυρή αστυνομική δύναμη και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εκτός από τα δεκάδες δυναμιτάκια, καπνογόνα, φωτοβολίδες, διάφορα αντικείμενα ακόμα και κιγκλιδώματα . Φωνάζουν συνθήματα και η αποστολή των "ερυθρόλευκων" έχει εγκλωβιστεί μέσα στο πούλμαν. Οι φίλοι των γηπεδούχων ανεξέλεγκτα είναι στο πάνω διάζωμα και με καθυστέρηση εμφανίζονται οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ για να τους απομακρύνουν.

17:23: Ο Νικόλας Πατέρας κατευθύνεται στην Θύρα των οργναωμένων και αποθεώνεται από τους φίλους του "τριφυλλιού". " Σας γ... ο Πατέρας" και συνθήματα για το πρωτάθλημα και τό γήπεδο φωνάζουν οι φίλοι της ομάδας. " Να καεί, να καεί το μπ... η Βουλή" και " Στη Λεώφορο γήπεδο Παναθηναϊκέ" τα συνθήματα που ακούγονται με τον πρόεδρο να τους σηκώνει την γροθιά ξεσηκώνοντάς τους. Μάλιστα ο Νικόλας Πατέρας δέχθηκε και μια μπλούζα την οποία πήρε και μαζί του ενθύμιο.

17:18: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και έμεινε για λίγα λεπτά στην φυσούνα συζητώντας για τα μέτρα ασφαλείας.

16:55: Φίλοι του Παναθηναϊκού από όλη την Ελλάδα, έχουν δώσει το παρών. Από την Αθήνα πανό από Πατήσια, Γκύζη, Ζωγράφου, Βύρωνα, Πετράλωνα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βικτώρια αλλά και από Σητεία, Ηγουμενίτσα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Σκιάθο, Θήβα, Σκιάθο, Λαμία, Πρέβεζα, Λευκάδα, Μεσολόγγι, Παλαμά, Πτολεμαϊδα, Μεσσήνη είναι στο ΟΑΚΑ.

16:41: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού όπως έγινε γνωστή δεν έχει εκπλήξεις. Ο τεχνικός των "πράσινων" Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει τους: Τζόρβα, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ.

16:36: Στο match programme της αναμέτρησης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική, το οποίο στο εξώφυλλο έχει μία μεγάλη φωτογραφία του Τζιμπρίλ Σισέ και δίπλα της μία μικρότερη του Γιώργου Καραγκούνη φιλοξενεί δηλώσεις του "τυπάρα" με άρθρο που έχει τίτλο "Το κίνητρο είναι μεγάλο".

" Τα ονόματα των αντιπάλων, η προσμονή του κόσμου, η ένταση των παικτών κάνει αυτά τα παιχνίδια να ξεχωρίζουν.

Για τους οπαδούς είναι σημαντικό να κερδίζεις τον μεγαλύτερο σου αντίπαλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες και γι' αυτό όλοι θέλουν να παίξουν και να δώσουν τον καλύτερου τους εαυτό γιατί μία νίκη μετράει πολύ.

Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η κούραση γιατί αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά και το κίνητρο σε κάνει να ξεπερνάς τα πάντα. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο σε ένα ντέρμπι, θες να κερδίσεις σε ένα ντέρμπι. Όλα κρίνονται από όσο το θέλεις και από το πάθος που βγάζεις στο γήπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί για αυτό λέγεται και ντέρμπι το ματς. Είτε εκτός είτε εντός έδρας δεν υπάρχει διαφορά.

Δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα, είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε το φαβορί, βρισκόμαστε στην πρώτη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι διακυμάνσεις πολλές από το +8 πήγαμε στο +2 και τώρα στο +5. Είναι σημαντικό ότι είμαστε μπροστά, όμως τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους





" είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του "τριφυλλιού".

Τέλος στο match programme, φιλοξενεί αφιερώματα και στα ντέρμπι αλλά και την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού που τελείωσε στην Λιέγη.

16:30: Στην πλειοψηφία της η Θύρα των οργανωμένων έχει γεμίσει και τα τραγούδια έχουν δώσει ζωή στο "καταπράσινο" από τα πανό ΟΑΚΑ.

16:22 Περίπου 150 φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα συνοδεύσουν την την ασποστολή μέχρι την Αττική Όδο, θέλοντας προφανώς να εμψυχώσουν την αποστολή ενόψει του δύσκολου αγώνα.

15:49 Με ένα μήνυμα που κυκλοφορεί από το πρωί της Κυριακής ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13 καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για... το πάρτι της ζωής τους. Μάλιστα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή χορογραφία με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Έτοιμοι για ντέρμπι; Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19.00 (NovaSport) και το Sport24.gr σας βάζει το κλίμα της αναμέτρησης: σχόλια, αναλύσεις, τελευταία νέα, δηλώσεις ΕΔΩ .




















































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ