STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Sport24.gr στη Νέα Σμύρνη

Το Sport24.gr στη Νέα Σμύρνη
Πανιώνιος - Φίλαθλοι - Κερκίδα - Εξέδρες - Οπαδοί - Πρόστιμο

Το Sport24.gr είναι στη Νέα Σμύρνη και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς Πανιώνιος-Παναθηναϊκός


19:01 Ολα έτοιμα για την σέντρα με τους Σισέ και Σαλπιγγίδη. Ο κ. Καλόπουλος σφύριξε την έναρξη του ματς. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση από το Sport24.gr.

18:59 Μανιάτης και Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Καλόπουλο διαλέγουν πλευρά. Ολα έτοιμα για την σέντρα.

18:57 Οι δύο ενδεκάδες και οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οργανωμένους του Πανιωνίου με καπνογόνα και χαρτάκια.

18:55 Εν αναμονή των δύο ενδεκάδων και οι φίλοι του Πανιωνίου, που είναι περίπου 5000 τραγούδούν υπέρ των "κυανέρυθρων".

18:49 Τραγούδια με αρκετή δόση beat... δωνούν στη Νέα Σμύρνη σ' 'ενα άκρως ποδοσφαιρικό απόγευμα.

18:45 Ακολουθούν και οι γηπεδούχοι με τους φίλους τους να τους ζητούν την νίκη.

18:42 Ο Τζόρβας και οι υπόλοιποι "πράσινοι" κατευθίνονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από το Νίκο Νιόπλια.

18:38 Ρεχάγκελ, Τοπαλίδης και Φύσσας παρόντες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να δουν σε τι κατάσταση είναι οι διεθνείς που αγωνίζονται στις δύο ομάδες.

18:35 Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

18:33 Ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Σκιάνης έδωσαν το παρών την ώρα αυτή στο μπουθ που θα φιλοξενηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίπλα στα δημοσιογραφικά.

18:30 Ανακοινώθηκαν με τον ξεχωριστό τρόπο οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Αξίζει να αναφέρουμε τα προσωνύμια μερικών από τους παίκτες των γηπεδούχων όπως ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα. Μανιάτης ο chief, ο ορκισμένος αρχηγός. Ριέρα ο διπλοπύρινος. Μπάλαμπαν η εμπροσθοφυλακή, Κουμορτζί ο μαύρος νίντζα, Τσότσαλιτς ο μασίφ και τέλος Τζαβέλλας ο μίστερ ασίστ.

18:25 Περίπου 4000 οπαδοί είναι στο γήπεδο αυτή την ώρα, με την θύρα των οργανωμένων σχεδόν να έχει γεμίσει.

18:20 Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων με διαφορά ενός λεπτού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού.

18:15 Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Δάρλας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

18:10 Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Μπεσέρα, Μανιάτης, Μπαρόνι, Τζόνσον, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.

18:06 Οι Τζόρβας και Γκαλίνοβιτς ακολουθούν και οι αποδοκιμασίες είναι έντονες.

18:04 Οι Μπεσέρα και Ανδριόλας βγήκαν για προθέρμανση και περίπου 2000 οπαδοί του Πανιωνίου τους χειροκροτούν.

17:52 Πολλοί έδιναν συγχαρητήρια στον Τζιμπρίλ Σισέ για την επιστροφή του στην Εθνική και άπαντες του εύχονταν να πάει στο Μουντιάλ, με τον Γάλλο άσο εμφανώς ικανοποιημένο από την τροπή της υπόθεσης και σε αντίθεση με το πως ήταν έξω από τα αποδυτήρια της Ρόμα στο Ολίμπικο.

17:47 Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Κώστας Τσακίρης και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" Κώστας Αντωνίου είχαν σε θετικό κλίμα (χαμόγελα εκατέρωθεν) συνομιλία για λίγα λέπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νωρίτερα ο πρόεδρος των γηπεδούχων είχε μιλήσει και με τον Νίκο Νιόπλια.

17:45 Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού σε "πηγαδάκια" (Σιμάο, Μπιάρσμιρ- Νίνης, Τζόρβας) ελέγχουν και τον αγωνιστικό χώρο.

17:40 Νωρίτερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν επισκεφτεί την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Παιανία, και πριν αναχωρίσει το πούλμαν, εκπρόσωπος των οργανωμένων ανέβηκε στο πούλμαν και είπε στην αποστολή την ώρα που οι υπόλοιποι φώναζαν συνθήματα για το πρωτάθλημα: " Ο κόσμος απαιτεί το πρωτάθλημα. Να ξέρετε ότι σας στηρίζουμε. Αλλά αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να το χάσουμε. Θέλουμε να παίζετε με τσαμπουκά και με ψυχή σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος. Ο κόσμος απαιτεί το πρωτάθλημα".

17:36 Η απσοτολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Νεά Σμύρνη με ισχυρή αστυνομική δύναμη και με χλιαρές αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς φίλους του Πανιωνίου που ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.










































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ