STOIXIMAN SUPER LEAGUE

To SPORT 24 στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

To SPORT 24 στο "Απόστολος Νικολαΐδης"
παναθηναικος οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει απο το "Απόστολος Νικολαΐδης" και το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

18.58: Οι δυο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίαση.

18.57: 20 τουρίστες απο την Αυστραλία είναι στα επίσημα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

18.49: Σιγά-σιγά μαζεύονται οι οπαδοί του "τριφυλλιού", όμως για δεύτερο εντός έδρας ματς η εικόνα της Θύρας 13 είναι απογοητευτική...

18.48: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στ' αποδυτήρια, με τους οπαδούς να τους χειροκροτούν και να ζητούν επιτακτικά τη νίκη μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα, ακολουθούν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

18.44: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μόλις ενημερώνονται για το γκολ του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

18.33: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν μπει ακόμη στο γήπεδο, γιατί έχουν κάτσει στις γύρω καφετέριες και παρακολουθούν την αναμέτρηση στο "Κλέανθης Βικελίδης", Άρης-Ολυμπιακός.

18.31: Καμία έκπληξη απο τον Ζοσέ Πεσέϊρο. Μάλαρτζ, Σαριέγκι, Μάτος, Μόρις, Ρομέρο, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα, Ν'Ντόι και Νίλσον στο αρχικό σχήμα.

18.29: Ο Φερνάντο Σάντος κάνει την έκπληξη στο αρχικό σχήμα και βάζει τον 19χρονο Γιάννη Πεχλιβάνη σε ρόλο δεξιού μπακ. Φερνάντες, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Βαγγελής, Λάκης, Σάλμον και Κνολ οι υπόλοιποι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού.

18.24: Οι παίκτες του "τριφυλλιού" βγαίνουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προθέρμανση και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τους ακολουθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

18.17: Είναι η σειρά των Γκαλίνοβιτς και Μάλαρτζ να ξεκινήσουν προθέρμανση και χειροκροτούνται απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είναι στις εξέδρες του γηπέδου.

18.12: Φερνάντες και Τοχούρογλου κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν προθέρμανση. Αρχικά πήγαν στην εστία μπροστά απο την Θύρα 13, όμως γρήγορα ενημερώθηκαν και πήγαν στην απέναντι πλευρά, μπροστά απο τις Θύρες 6-7.

18.10: Είναι ώρα να ξεκινήσει προθέρμανση η διαιτητική τριάδα.

18.05: Ο Άντονι Σέριτς είναι αυτός που δέχθηκε 13 προσωπικές ερωτήσεις αυτή την εβδομάδα στο match programme. Για τον Κροάτη διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού δεν ύπάρχει η ιδανική γυναίκα, τον σημαντικότερο ρόλο στην ζωή του παίζει η οικογένεια. Παράλληλα, είπε οτι θα ήθελε να κάνει το τραπέζι στην Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα, θα την άφηνε και να παραγγείλει!

17.57: Ο Πέδρο Καϊσίνια έχει τοποθετήσει τους κώνους στο γήπεδο για να ξεκινήσει σε λίγο η προθέρμανση του "τριφυλλιού".

17.41: Μερικοί παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έστησαν ένα "πηγαδάκι" προς την εστία που βλέπει στην ΓΑΔΑ.

17.36: "Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και το διαβατήριο για την καριέρα που έκανα στο εξωτερικό. Δεν πετάω στα σύννεφα όταν κερδίζω, ούτε πέφτω χαμηλά όταν χάνω" δήλωσε στο match programme ο Τάκης Φύσσας.

Παράλληλα, δήλωσε οτι είχε τον Μαραντόνα ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, ενώ παραδέχθηκε οτι δεν θα ήθελε να έχει αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

17.31: Πολύ μεγάλη είναι η παράδοση μεταξύ των δυο ομάδων, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ συμμετέχουν ανελλιπώς στην μεγάλη κατηγορία. Συνολικά στην Α' Εθνική ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ 48 φορές στην έδρα του. Οι "πράσινοι" έχουν αναδειχθεί νικητές 31 φορές, οι ισοπαλίες είναι 13 και οι νίκες των Θεσσαλονικέων μόλις 4.

17.27: Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο ροκ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", καθώς τον Γιώργο Πολυχρονιού (ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) διαδέχθηκε ο Θοδωρής Μανίκας που διαλέγει μουσική πριν την αποψινή αναμέτρηση.

17.24: Οι φιλοξενούμενοι δεν έκατσαν για πολύ στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τους έγινε νόημα να επιστρέψουν στ' αποδυτήρια.

17.18: Η αποστολή του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο για την πρώτη "αναγνωριστική" βόλτα, με τους περισσότερους παίκτες να συγεντρώνονται στο κέντρο και να δημιουργούν διάφορα "πηγαδάκια".

17.08: Λίγο μετά τις πέντε έφθασε στο γήπεδο η διαιτητική τετράδα και έκανε την πρώτη βόλτα στους αγωνιστικούς χώρους, με τους δυο επόπτες να ελέγχουν τα δίχτυα απο τώρα μια και βρήκαν την ευκαιρία...

17.00: Το μηχάνημα που έχει αναλάβει την περιποίηση του αγωνιστικού χώρου έχει μπει για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.00











































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ