ΠΑΟΚ

Το σκέφτεται ο Ζαγοράκης

Το σκέφτεται ο Ζαγοράκης
Ζαγοράκης

Προβληματισμένος από την κριτική που του ασκείται είναι ο Ζαγοράκης ο οποίος σκέφτεται την αποχώρηση

Συγκεκριμένα ο "Τεό", μετά από κριτικές των τελευταίων ημερών και όχι μόνο δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της μη ανανέωσης της θητείας της διοίκησής του στις 6 του Δεκέμβρη, διοίκησης που όπως είναι γνωστό είναι ορισμένη από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Στην περίπτωση που ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνει πράξη την υπάρχουσα σκέψη του και αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως γίνεται κατανοητό κανείς δεν θα μπορεί να προδικάσει την επόμενή της μέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πριν από δύο εβδομάδες είχε εκφράσει εκ νέου την πρόθεσή του περί αποχώρησης στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην αίθουσα του γηπέδου της Τούμπας.

Αιτία; Η στάση του Βασίλη Παγώνη που αφού την άλλαξε σε λιγότερο από 24 ώρες, το επόμενο μεσημέρι, είχαν σαν αποτέλεσμα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης να πάρει πίσω την – εν θερμώ – σκέψη του αλλά και να δει να λαμβάνει χώρα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει όμως θεωρείται σίγουρο πως στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των προθέσεων του νυν προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κατά πόσο τελικά θα κάνει πράξη ή όχι την πρόθεσή του την στιγμή αυτή για μη ανανέωση της διοίκησής του στις 6 του Δεκέμβρη.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ