ΠΑΟΚ

Το Prοmo Bus της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Prοmo Bus της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
λεωφορείο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στη δημιουργία ενός ΠΑΟΚτσήδικου διώροφου λεωφορείου. Εγκώμια "Ζαγόρ" για Σάντος

Πρώτος σταθμός του λεωφορείου θα είναι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Promo-Bus θα βρίσκεται σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο μετά την είσοδο της εμπορικής πύλης της Δ.Ε.Θ (είσοδο Εγνατίας, απέναντι από τα πανεπιστήμια).
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ΠΑΟΚ ΜasterCard, να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες που θα επισκέπτονται καθημερινά την έκθεση και να κερδίσουν δώρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την πρώτη ημέρα της Έκθεσης (Σάββατο, 08/09/07) στις 18:00 θα επισκεφτούν το χώρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης και Γιάννης Πεχλιβάνης, ενώ την Κυριακή, 09/09/07 στις 19:00 οι ποδοσφαιριστές Ifeani Udeze και Παναγιώτης Γλύκος.

Στο λεωφορείο παρουσιάζεται σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορία του ΠΑΟΚ, με ύμνους και συλλεκτικά βίντεο και οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια του ΠΑΟΚ. Διαθέσιμο προσωπικό θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Το λεωφορείο τους επόμενους έξι μήνες θα ταξιδέψει σε όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και θα σταθμεύσει σε κεντρικά σημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως και σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ώστε να έρθει ο ΠΑΟΚ πιο κοντά στον κόσμο του.

Εγκώμια Ζαγοράκη στην "Α' Βola" για Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να έπιασε από χθες το πρωί δουλειά στον ΠΑΟΚ ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, του οποίου ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή έπλεξε το εγκώμιο του σε δηλώσεις του στην Πορτογαλική εφημερίδα "Α' Βola".

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος. Τον εκτιμώ απεριόριστα από την εποχή που συνεργαστήκαμε στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για τον ΠΑΟΚ.

Μαζί θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια ομάδα όπως την ονειρευόμαστε εμείς και οι φίλοι του ΠΑΟΚ

», ήταν η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη στην Πορτογαλική εφημερίδα "Α' Βola" σχετικά με τον Φερνάντο Σάντος.

Με απουσίες η προπόνηση

Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:00), η οποία περιείχε ασκήσεις τακτικής. Από αυτήν απουσίαζαν οι διεθνείς Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος (Εθνική Ελπίδων).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γλύκος και Γεωργιάδης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ουντέζε κι όσο για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση στις 10:00.

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σάντος επιθυμεί την διεξαγωγή ενός ακόμα φιλικό παιχνίδι εκτός από τα δυο της Κυριακής με ΑΕΚ και Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με ομάδα Β΄ κατηγορίας για την μεθεπόμενη Παρασκευή ή Σάββατο.

Πιο πιθανός αντίπαλος αναμένεται να είναι ο Αγροτικός Αστέρας που είχε καταθέσει αίτημα για φιλικό πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ