ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Το παλαμάκια της αδερφής του Ρονάλντο σε δημοσίευση που υποβαθμίζει την γκολάρα του Μέσι

Το ανάποδο ψαλιδάκι του Λιονέλ Μέσι
Το ανάποδο ψαλιδάκι του Λιονέλ Μέσι PRINT SCREEN YOUTUBE

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο πάτησε like και σχολίασε με παλαμάκια, σε ανάρτηση που συγκρίνει το ανάποδο ψαλιδάκι του Λιονέλ Μέσι με αυτό του Πορτογάλου, υποβαθμίζοντας σαφώς εκείνο του Αργεντινού.

Το βράδυ του Σαββάτου (6/8) ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του και το πρώτο ανάποδο ψαλιδάκι, κάνοντας τους φίλους του ποδοσφαίρου να παραμιλούν.

Ο Αργεντινός σταρ "μάγεψε" στην πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν της Ligue 1 στο ματς με την Κλερμόν και όπως ήταν λογικό, μετά το αριστούργημα που πέτυχε, οι υποστηρικτές του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησαν τη σύγκριση.

Έτσι, ένας λογαριασμός στο instagram συνέκρινε το ανάποδο ψαλίδι του Αργεντινού με ένα του Πορτογάλου, εξηγώντας τη διαφορά ανάμεσά τους, και υποβαθμίζοντας του Μέσι. Η δημοσίευση απέσπασε το like και το "χειροκρότημα" της αδερφής του Ρονάλντο, Κλατια Αβέιρο, η οποία σχολίασε παλαμάκια

Η δημοσίευση που συγκρίνει το ανάποδο ψαλιδάκι του Μέσι με του Ρονάντο
Η δημοσίευση που συγκρίνει το ανάποδο ψαλιδάκι του Μέσι με του Ρονάντο
Το σχόλιο της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάντο σε ποστ που συγκρίνει το ψαλιδάκι του Μέσι με του Πορτογάλου
Το σχόλιο της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάντο σε ποστ που συγκρίνει το ψαλιδάκι του Μέσι με του Πορτογάλου

"Το ένα είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα εναντίον της Κλερμόν και το άλλο είναι στη φάση των νοκ άουτ του Champions League εναντίον της Γιουβέντους. Στο ένα, ο παίκτης βάζει τα χέρια του στο γρασίδι, και το άλλο πόδι επίσης και μετά βίας θα χωρούσε ένα στρώμα ανάμεσα στο σώμα του και το γήπεδο, ενώ ο άλλος έχει το σώμα του εντελώς πάνω από το γρασίδι. Ποτέ μην συγκρίνεις...".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ