ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα
καστιγιο

Ο Καστίγιο μοιράζεται το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα, αλλά και τη μελλοντική του επιθυμία

To site του πειραϊκού συλλόγου φιλοξενεί αποσπάσματα συνέντευξης του 23χρονου ποδοσφαιριστή στο επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού. Ο Νέρι δηλώνει ευτυχισμένος στο μεγάλο λιμάνι, ενώ εκφράζει την επιθυμία του, κάποια στιγμή στο μέλλον, να γνωρίσει την εμπειρία του εξωτερικού.
" Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου, παίζω μπάλα, με αγαπάει ο κόσμος και παίρνουμε τίτλους. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να γνωρίσω την εμπειρία και να παίξω σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, εφόσον υπάρχει μία πρόταση και εφόσον το θέλει και ο Ολυμπιακός. Το όνειρό μου σαν αρχή το έκανα πραγματικότητα. Έπαιξα στον Ολυμπιακό", τόνισε ο άσος των πρωταθλητών, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική πρόοδο που παρουσιάζει φέτος:

" Αν δεν σου δείχνουν εμπιστοσύνη και ότι σε υπολογίζουν, δύσκολα μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα. Το καταλαβαίνω κάθε μέρα και περισσότερο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν τώρα δείχνω άλλος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά ότι τώρα παίζω την μπάλα μου και βοηθάω την ομάδα, αλλά και τον εαυτό μου. Η ζωή μου κυλάει καλά. Δεν είμαι εγωϊστής ή ατομιστής, ούτε με ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μου. Με ενδιαφέρει να παίζω μπάλα και να μην προσπαθώ πάντα να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και να καταφέρω κάποια πράγματα. Αυτό ήταν που μου δημιουργούσε εκνευρισμό και μερικές φορές έδειχνα ένα άλλο πρόσωπο. Δεν ήμουνα εγώ".

"Να παίζω γιατί το αξίζω"
Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο δεν θέλει... χάρες και επιθυμεί να παίζει γιατί το αξίζει: " Δεν θέλω να μου κάνει κανείς χάρη και να παίζω γιατί έτσι πρέπει. Θέλω να παίζω γιατί το αξίζω. Όλα αυτά ίσως να φαίνονται υπερβολικά, αλλά μόνο εγώ ξέρω το πώς αισθάνομαι. Αλλά όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω ότι και εγώ πρέπει να κάνω το κάτι παραπάνω για να γίνουν όλα αυτά".

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, το οποίο για μία ακόμα χρονιά καταλήγει στο μεγάλο λιμάνι με χαρακτηριστική άνεση και τους λόγους για τους οποίους χαλαρώνει η ομάδα, όταν εξασφαλίσει κάποια ικανοποιητική διαφορά στη βαθμολογία.

" Αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα μας όταν ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η διαφορά στη βαθμολογία με τους άλλους. Αυτό σε χαλαρώνει χωρίς να το θέλεις. Δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά έτσι γίνεται. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια το βλέπουμε στον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ έντονα και σχεδόν σε μόνιμη βάση. Όταν παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο κερδίζαμε. Όταν είχαμε εξασφαλίσει τα πράγματα ήμασταν χαλαροί", κατέληξε.

Τεστ με Ατρόμητο
Τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4), οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 16:30, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει διάρκεια 120 λεπτών (δύο ημίχρονα των εξήντα λεπτών).

Θεραπεία ο Ανατολάκης
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Μεγάλη Τρίτη (3/4) στις 12:00. Ο Γιώργος Ανατολάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω ενοχλήσεων στον Αχίλλειο τένοντα. Δεν πρόκειται να αγωνιστεί φυσικά στη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ