ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ντέρμπι του Σισέ και οι σκέψεις Νιόπλια

Το ντέρμπι του Σισέ και οι σκέψεις Νιόπλια
Σισέ, δημοσίευμα, Γαλλία, Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι Σισέ κόντρα στον Σαχά για μια θέση στους "τρικολόρ" και οι σκέψεις Νιόπλια ενόψει Ρόμα

Η "άλλη" μάχη του Σισέ

Εκτός από το πάθος να κερδίσει το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ που κερδίζει και την "μάχη" του πρώτου σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα με τα συνεχή γκολ πουτ πετυχαίνει, έχει άλλη μια "μονομαχία".

Δημοσιευμάτα στον γαλλικό Τύπο, την Δευτέρα (μια μέρα μετά το νέο γκολ επί του ΠΑΟΚ) μιλούν στην πλειοψηφεία τους για το ενδεχόμενο να κληθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ στην Εθνική Γαλλίας στο προσεχές φιλικό των "τρικολόρ" με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου στο "Σταντ Ντε Φράνς".

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Maxifoot.fr" αναφέρει στο δημοσίευμα με τίτλο "Σισέ και Σαχά στην λίστα του Ντομενέκ;", πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στην χώρα μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει συνεχώς με την φανέλα του Παναθηναϊκού τόσο στις εγχώριες διορργανώσεις όσο και στο Europa League, με συνέπεια να πρέπει να είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραϊμόν Ντομενέκ.

Σύμφωνα με το άρθρο, Τζιμπρίλ Σισέ και Λουίς Σαχά "μονομαχούν" στην σκέψη του Γάλλου προπονητή για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης των Γκιγκνάκ και Μπενζεμά που είναι τραυματίες.

Επίσης αναφέρεται πως ο άσος του "τριφυλλιού" σκόραρε στην παρουσία του άμεσου συνεργάτη του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση με την Ρόμα, πετυχαίνοντας με εκπληκτική κεφαλιά το νικητήριο γκολ.

Οι σκέψεις του Νιόπλια ενόψει Ρόμα

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να επιχειρήσει να σκεφτεί τον τρόπο που ο Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει την ομάδα του στην Ρώμη κόντρα στην τοπική ομάδα και μετά το σκορ του πρώτου αγώνα που δίνει ελάχιστες παραπάνω ελπίδες πρόκρισης από τους γηπεδούχους.

Ο λόγος, ο Πανιώνιος. Γιατί σίγουρα, ο 45χρονος Κοζανίτης τεχνικός θα σκέφτεται το κομβίκο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι της Νέας Σμύρνης την προσεχή Κυριακή, εκεί που η ομάδα του θα δώσει τον έναν από τους επτά τελικούς για να πάρει στο φινάλε τον τίτλο. Η βαθμολογική διαφορά μειώθηκε αισθητά από τους διώκτες του και άπαντες στην Παιανία θέλουν να σκέφτονται μόνο το ματς με τους "κυανέρυθρους" και όχι τόσο αυτόι με τους "τζιαλορόσι".

Βέβαια σε καμία περίπτωση το ευρωπαϊκό DNA της ομάδας δεν επιτρέπει σε κανέναν να πετάξει "λευκή πετσέτα", ωστόσο στα πλάνα του ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα υπολογίζει και τον παράγοντα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Ετσι, δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή αλλαγές στο βασικό σχήμα που δεν θα μοιάζει με αυτό του πρώτου ματς αλλά και αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αν είναι έτοιμος ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να δείξει και σε τι κατάσταση είναι για να χρησιμοποιηθεί στο ματς με τον Πανιώνιο. Xριστοδουλόπουλος, Νίνης, Μαρίνος δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν φανέλα βασικού για να δώσουν ανάσες και σε παίκτες που το έχουν ανάγκη.

Χωρίς Βύντρα με Λεβαδειακό

Οπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ, ο Λουκάς Βύντρα μετά την κίτρινη που δέχθηκε στην Τούμπα αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στο εντός έδρας ματς 25ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Αναχώρηση μια μέρα νωρίτερα



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου των Νιόπλια και Ρανιέρι καθώς και την αναχώρηση των "πράσινων" για την Ιταλία, που θα γίνει τελικά μια μέρα νωρίτερα λόγω της γενικής απεργίας στην χώρα μας την Τετάρτη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τρίτη 23/2 και ώρα 18:30 με πτήση charter. H συνέντευξη τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» κ. Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 17:30 στο Στάδιο Olimpico και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Ρώμη με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα την Πέμπτη 25/2.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή των γηπεδούχων κ.Claudio Ranieri θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 11:30, στο προπονητικό κέντρο “FULVIO BENARDINI” και η προπόνηση της AS Roma θα διεξαχθεί νωρίτερα (11:00) στο ίδιο μέρος. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ