ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Λέτο, Γκαρσία

Τα φτερά του προς την κορυφή άνοιξε ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετά την νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με παιχνίδι τακτικής, οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι σε εικόνα από τους γηπεδούχους (με τον Καραγκούνη να έχει και δοκάρι), το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα σ' ένα ανοικτό ματς.
Τελικά το ματς κρίθηκε από προσωπικές ενέργειες, με την κλάση και το ταλέντο μεγάλων παικτών να ξεδιπλώνεται σε διάστημα οκτώ λεπτών. Αρχικά, ο Πάμπλο Γκαρσία με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ νίκησε τον Τζόρβα προκαλώντας "φωτιά" στην Τούμπα. Ο "πυροσβέστης" και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Τζιμπρίλ Σισέ φώναξε άμεσα παρών και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε.

Ομως ο "ορεξάτος" και παθιασμένος Μουσλίμοβιτς ήθελε μια καλή πάσα και με την κλάση το πέτυχε στο 68' πλασάροντας τον Τζόρβα, προκαλώντας "τρέλα" (όπως πανηγύρισε) σε όλη την Τούμπα, που είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια νίκη κορυφής, αφού πλέον είναι σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" που γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα (μετά την Καβάλα), έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στην βαθμολογία από τους διώκτες τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο:Τούμπα
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Δάλλας, Τάτσης


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Σορλέν (88' Κριστιάνο), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (91' Τσιρίλο), Ίβιτς, Εντίνιο (54' Μουσλίμοβιτς).

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης, Λέτο (80' Νίνης), Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Κίτρινες: Κοντρέρας, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς (ΠΑΟΚ) / Βύντρα, Λέτο, Σαριέγκι (Παναθηναϊκός)
Κόκκινες:-

Με μια ματιά


Με δύο νέες προσθήκες παρέταξε την ομάδα του ο Φερνάντο Σάντος σε συνάρτηση με το παιχνίδι στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα, εκτός ήταν ο Αραμπατζής που δέχθηκε την κόκκινη κόντρα στον ΠΑΣ και την θέση του πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία που επέστρεψε από την πατρίδα του και την κηδεία της μητέρας τους, αλλά και ο Μουσλίμοβιτς που αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις και κρίθηκε πιο έτοιμος ο Εντίνιο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Νιόπλιας προτίμησε την ίδια ενδεκάδα που είχε κόντρα στο ματς με την Νέα Καβάλα και τους δέκα από τους έντεκα στο ματς με την Ρόμα, αφού προτίμησε δεξιά τον Σαλπιγγίδη αντί του Νίνη.

Ορεξάτοι ξεκίνησαν αλλά έπεσαν άμεσα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ξεκίνησαν με "όρεξη" το ματς αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα και οι δύο οι ομάδες κατάφεραν να κάνουν από μια καλή φάση απειλώντας τους Χαλκιά και Τζόρβα, αντίστοιχα. Πρώτοι, οι φιλοξενούμενοι στο 1' με τον Λέτο να σουτάρει από καλή θέση αλλά η μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Στο επόμενο λεπτό (2'), ο Βιεϊρίνια πέρασε τον Σπυρόπουλο στα αριστερά μπήκε στην περιοχή και του σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Τζόρβα. Εν συνεχεία το ματς και ο ρυθμός που είχε στο πρώτο πεντάλεπτο, έπεσαν αφού πλέον άρχισε το παιχνίδι τακτικής στην σκακιέρα της Τούμπας. Οι "πράσινοι" πιέζοντας από το κέντρο και πίσω περίμεναν τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανοίξει το παιχνίδι του. Στο 15' ένα σουτ χωρίς προϋποθέσεις του Σισέ από πλάγια και μακριά δεν ανησύχησε καθόλου τον διεθνή πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Λέτο βρέθηκε να εκτελέσει το πρώτο κόρνερ του "τριφυλλιού" αλλά δεν κατάφερε με την πρώτη, αφού έπεφταν βροχή τα αντικείμενα -με τον Δαλούκα να ζητάει από τον επόπτη Τάτση να πηγαίνει στο κέντρο μαζί του και να ζητούν από τους υπεύθυνος των γηπεδούχων και την Λίγκα να κάνουν συστάσεις τονίζοντας πως με την επόμενη φορά θα το διακόψει το ματς. Την ίδια ώρα (της διακοπής) ο Νιόπλιας έδινε οδηγίες στους Σπυρόπουλο και Καντέ ζητώντας από τον δεύτερο να δίνει βοήθειες στον Ελληνα αμυντικό στο μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια.

Ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, δοκάρι ο Καραγκούνης

Με την συμπλήρωση του 20λεπτου, οι παίκτες του Σάντος, απείλησαν όταν μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα -με τους οπαδούς του "Δικέφαλου του Βορρά" να σπρώχνουν με τις ιαχές τους, τους παίκτες του συλλόγου- ο Φωτάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής (μετά από απόκρουση του Σαριέγκι), αλλά και αυτό το σουτ δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 25' κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή με τον Κατσουράνη (και τον Κοντρέρας να δέχεται την κίτρινη κάρτα), αλλά ο Καραγκούνης με βολίδα έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά, στην καλύτερη στιγμή του αγώνα μέχρι το σημείο εκείνο.

Η φάση αυτή ανέβασε τους "πράσινους" ψυχολογικά, που ανέκτησαν εν τω μεταξύ τα ηνία του αγώνα και "μπλοκάροντας" τους αντιπάλους τους στην μεσαία γραμμή με τον Σιμάο να μην αφήνει καθόλου τον Ιβιτς να δημιουργήσει, έλεγχαν την ροή του ματς.

Ολοκληρώθηκε... όπως ξεκίνησε

Οι φιλοξενούμενοι στο 36' απείλησαν και πάλι, όταν ο Καραγκούνης από δεξιά "έκοψε" την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Βύντρα να πλασάρει. Η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, καθώς ο Σισέ δεν κατάφερε -με προβολή- να φτάσει τη μπάλα και να τη στείλει στην κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στην περιοχή του Τζόρβα, ο οποίος είδε τους συμπαίκτες του στο 44' να χάνουν μια ακόμα ευκαιρία. Μετά από φάουλ του Λέτο από τον άξονα, ο Καντέ με γυριστή κεφαλιά ανάγκασε τον Χαλκιά να μπλοκάρει στην γωνία του. Στην εξέλιξη της φάσης στο 45', ο "Δικέφαλος του Βορρά" απείλησε μετά από ώρα, όταν στην σέντρα του Βιεϊρίνια -ο Εντίνιο κέρδισε στον αέρα τον Σαριέγκι - αλλά η κεφαλιά του Πορτογάλου πέρασε άουτ.

Πρόβλημα ο Εντίνιο, μέσα ο "Μούσλι"

Παρόλο που οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές, ο Φερνάνο Σάντος έκανε άμεσα την πρώτη του διορθωτική κίνηση μετά από το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Εντίνιο, δίνοντας τη θέση του στον Μουσλίμοβιτς εν μέσω αποθέωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι όπως στην έναρξή του με τον Λέτο στο 51' σε φάση καρμπόν να σουτάρει μετά την προσπάθεια του Σαλπιγγίδη, βλέποντας όμως τη μπάλα να περνάει και πάλι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, που έδειχναν περισσότερο απειλητικοί στο ξεκίνημα, απείλησαν με τον Σισέ -από δεξιά σε ρόλο εξτρέμ- να κάνει την σέντρα, που δεν βρήκε ωστόσο τον Λέτο.

Ενα λεπτό αργότερα (57'), ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιβιτς ανενόχλητος έκανε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή και ο Τζόρβας έπεσε στην γωνία του και απομάκρυνε σε νέο κόρνερ.

Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά και όλα... Τούμπα

Ενα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία στο 60' αιφνιδίασε και τον Τζόρβα αλλά και όσους έβλεπαν την πορεία της μπάλας, που κατέληξε στην αντίθετη γωνία του πορτιέρο των "πράσινων". Το 1-0 ήταν γεγονός, με την Τούμπα να παίρνει φωτιά και τους παίκτες του "Δικέφαλου του Βορρά" να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας. Όσο για τον ίδιο τον σκόρερ; Έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στη μητέρα που έφυγε από τη ζωή.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, όταν στο 64' ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε την σέντρα και ο Σισέ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ νίκησε τον Χαλκιά. Πολύ γρήγορα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας τέλος στα πανηγύρια της εξέδρας.

Οι γηπεδούχοι, όμως κι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είχαν άλλη άποψη. Στο 68' εκμεταλλευόμενος την πάσα του Λίνο στην πλάτη της άμυνας των "πράσινων" (και μετά από εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας), έκανε το πλασέ στην κίνηση και προλαβαίνοντας την έξοδο του Τζόρβα, διαμόρφωσε το 2-1 και προκάλεσε και πάλι έξαλλα πανηγύρια στους φίλους του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα.

Πίεσε... αλλά δεν μπόρεσε

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" βλέποντας την ομάδα του ψυχολογικά να "πέφτει" μετά το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, "έριξε" στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο και τον Νίνη προκειμένου να πιέσει περισσότερο από το κέντρο και μετά.

Στο 75' από στημένη φάση ο Καραγκούνης προσπάθησε, αλλά ο Χαλκιάς ήταν σε σωστή θέση και δεν "ανησύχησε", διατηρώντας το 2-1. Έξι λεπτά αργότερα και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν έχοντας την κατοχή της μπάλας, ο Σισέ προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Κοντρέρας αλλά δεν μπόρεσε με γυριστό σουτ να πλασάρει σωστά.

Συνέντευξη Τύπου... από τον Νίκο Τοσκίτση


Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): " Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση από την αρχή ως το τέλος. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Δούλεψαν και προσπάθησαν πολύ γι αυτό παίζοντας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, στο επίπεδο που βλέπουμε στο εξωτερικό. Υπήρχαν διακυμάνσεις στο ποιος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε κάποια χρονικά διαστήματα είχε ο ΠΑΟΚ την υπεροχή, σε άλλα ο Παναθηναϊκός.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες με τον Παναθηναϊκό να έχει το δοκάρι και ο ΠΑΟΚ τη φάση του Βιεϊρίνια στην αρχή του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι σε κάποιες φάσεις υπήρχε νευρικότητα και κάποια βιασύνη για να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το δεχόμαστε συνήθως. Στη συνέχεια όμως είχαμε τη δύναμη να πετύχουμε κι άλλο ένα τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα για να μπορέσει να ισοφαρίσει αλλά και εμείς αντιδράσαμε καλά, είχαμε μία συμπαγή άμυνα και κυνηγήσαμε τις αντεπιθέσεις. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο.

Υπήρξαν πολλά άλλα παιχνίδια που το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλύτερο από το σημερινό. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια γι' αυτό και όταν γίνεται πρέπει να επιστρατεύουμε άλλα στοιχεία για να μπορούμε να πάρουμε την νίκη και αυτό κάναμε







".

Για το αν μετά από αυτήν τη νίκη ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα ο Σάντος απάντησε: " Μετά από αυτήν τη νίκη εμείς θα πάμε να ξεκουραστούμε. Αυτό κάνουμε μετά από κάθε νίκη. Και αύριο θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε σε βίντεο τον αγώνα με την Ξάνθη. Αυτό κάνουμε συνέχεια".

Σε ερώτηση για το αν βρήκε τον τρόπο ώστε η ομάδα του να μην παίξει πλέι οφ όπως δήλωσε πέρσι ο Πορτογάλος προπονητής είπε: " Θα δούμε...".

Νίκος Νιόπλιας (προπονητής Παναθηναϊκού): " Να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ωστόσο θεωρώ πως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. Δύο ευκαιρίες, δύο γκολ έκανε ο ΠΑΟΚ. Ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Σε καμία περίπτωση η νίκη με τη Ρόμα δεν επηρέασε την ομάδα.

Μένουμε στην καλή εμφάνιση και δεν παίρνουμε τους βαθμούς. Αν κοιτάξουμε τις εμφανίσεις σήμερα, με Άρη, με ΑΕΚ θα δείτε ότι παίζουμε πάρα πολύ καλά αλλά δεν παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ παίξαμε σφιχτά.

Δεν φαινόταν από την αρχή του ματς ότι θα μπουν τρία γκολ. Μετά το πρώτο γκολ το παιχνίδι άνοιξε. Αλλά όσο το παιχνίδι ήταν 0-0 εμείς ήμασταν που κάναμε τις φάσεις και δεν κινδυνέψαμε για μία τέτοια έδρα. Και τώρα που έχουμε δύο βαθμούς διαφορά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μας πίεσε ο ΠΑΟΚ, εμείς είχαμε τον έλεγχο. Δεχτήκαμε το γκολ από ένα φάουλ που ήταν σαν κόρνερ και από μία βαθιά μπαλιά από τα 50 μέτρα.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά και διεκδικεί επίσης τον τίτλο. Αφού βρίσκεται στο -2 έχει δικαίωμα να έχει όνειρα.

Ο καθένας προσπαθεί να παίξει για την ομάδα. Το ίδιο έκανε και ο Σαλπιγγίδης σήμερα.

Η άμυνα μας παίζει καλά και γενικά έχουμε καλή εικόνα. Μπορεί όταν υπάρχει κούραση να αλλάξεις ένα- δύο πρόσωπα, δεν βλέπω να χρειάζεται να αλλάξουμε πολύ









".

Όλα τα λεφτά...


Τα γκολ και τους πρωταγωνιστές τους. Ο Γκαρσία για το εκπληκτικό φάουλ, ο Μουσλίμοβιτς για το εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας και το άμεσο πλασέ αλλά και το Σισέ που βγήκε από την πλάτη των αντιπάλων του και σκόραρε. Ακόμα την μοναδική και "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Αγωνιστικά, την λάθος εκτίμηση του Τζόρβα στο γκολ του Γκαρσία και μερικές στιγμές αδράνειας της άμυνάς του. Ακόμα το μέτριο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ, με τα αντικείμενα που πετούσαν όταν κάποιος αντίπαλος πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ αλλά και την αγένεια ορισμένων ανθρώπων του ΠΑΟΚ να μην αφήσουν τον Νίνη να "κυνηγήσει" στο φινάλε την μπάλα, κάνοντας καθυστέρηση.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Σορλέν, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Εντίνιο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Παναθηναϊκός Λέτο
Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης από τον Λέτο, που δοκιμάζει το πόδι του από πολύ μακριά, αλλά η μπάλα φεύγει μακριά από τα δοκάρια του Χαλκιά
2' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια
Ο Βιεϊρίνια αποφεύγει τον Σπυρόπουλο, μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, αλλά το αριστερό σουτ που επιχειρεί περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα
17' Σχόλιο
Με εξαίρεση τα δύο σουτ από Λέτο και Βιεϊρίνια, δεν υπάρχουν άλλες φάσεις στις δύο περιοχές. Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες
18' Σχόλιο
Προειδοποίηση για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που πετούν αντικείμενα και δεν αφήνουν τον Λέτο να εκτελέσει το κόρνερ που έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός
22' Σουτ ΠΑΟΚ Φωτάκης
Σουτ του Φωτάκη στην κίνηση έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει μακριά από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα
24' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Κοντρέρας
Κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας για μαρκάρισμα στον Κατσουράνη
25' Δοκάρι Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Ο Γιώργος Καραγκούνης εκτελεί φάουλ και στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά
31' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα για μαρκάρισμα στον Λίνο
36' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Βύντρα
Επέλαση του Καραγκούνη από δεξιά, που μπαίνει στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα στον Βύντρα, που πλασάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά
41' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Γκαρσία
41' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Λέτο
44' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Καντέ
Εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο, ο καντέ παίρνει τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Χαλκιάς μπλοκάρει σταθερά την μπάλα
45' Κεφαλιά ΠΑΟΚ Εντίνιο
Ωραία προσπάθεια του Βιεϊρίνια από αριστερά, σεντράρει, αλλά η κεφαλιά του Εντίνιο από το ύψος του πέναλτι φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σαριέγκι
Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι για χέρι
54' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Μουσλίμοβιτς στη θέση του Εντίνιο
57' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Ίβιτς
Κόρνερ του Βιεϊρίνια από δεξιά, ο Ίβιτς παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ
60' Γκολ ΠΑΟΚ Γκαρσία
Εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία από πλάγια θέση, η μπάλα απευθείας στα διχτυα του Τζόρβα
64' Γκολ Παναθηναϊκός Σισέ
Ιδανική επίθεση από τον Παναθηναϊκό. Κάθετη του Βύντρα στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με τη μία γυρίζει στον Σισέ, που πλασάρει στην κίνηση τον Χαλκιά για το 1-1
67' Σουτ Παναθηναϊκός Κατσουράνης
Σουτ του Κατσουράνη έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς διώχνει με τις γροθιές
68' Γκολ ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Βαθιά μπαλιά από τον Σορλέν για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος απέναντι από τον Τζόρβα πλασάρει για το 2-1
69' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
71' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Κατσουράνη
75' Σουτ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά
79' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίνης στη θέση του Λέτο
81' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Νίνης
Ο Σαλπιγγίδης μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, γυρίζει στον Νίνη, αλλά το πλασέ του φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
89' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Κριστιάνο στη θέση του Σορλέν
90' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Τσιρίλο στη θέση του Βιεϊρίνια
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία λεπτά
90' Λήξη αγώνα

























































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ