ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Το μυαλό στον Λεβαδειακό

Το μυαλό στον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας είναι από την Τετάρτη στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στην ομάδα κρατάνε χαμηλούς τους τόνους και "βλέπουν" το ματς με τον Λεβαδειακό. Παρελθόν και ο Εξουζίδης

Ο Διαγόρας από την Τετάρτη είναι η μοναδική ομάδα της Football League, που συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στο "σμαραγδένιο" νησί κρατάνε χαμηλούς τους τόνους.

Το ενδιαφέρον των "κυανέρυθρων" επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Λεβαδειακό, το οποίο γίνεται δυσκολότερο, από την στιγμή που ο Διαγόρας, πλέον θα έχει μείον έξι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Μετά λοιπόν, τις αποχωρήσεις των Ντιέγκο Μαρτίνεζ, Κάρλος Μασάρα, Πέτρου Ζουρούδη, Τάσου Τριανταφύλλου και την επιθυμία του Πέτρου Καμινιώτη να φύγει, ένας ακόμη παίκτης αποτελεί από την Πέμπτη παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Σάββα Εξουζίδη ο οποίος ζήτησε κι έλυσε το συμβόλαιο του για να επιστρέψει στην Γερμανία για οικογενειακούς λόγους. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Χοσέ Ρέγιες ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους Διοικούντες και απολογήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν αποκλείεται να μείνει στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι την λήξη του συμβολαίου του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης, τόσο για τις αποχωρήσεις, όσο και για τις προσθήκες τόνισε:

" Μεταγραφές πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Το ρόστερ μας έχει μικρύνει, εκείνοι που έφυγαν πρέπει οπωσδήποτε να αναπληρωθούν καθώς θα υπάρξουν κάρτες και τραυματισμοί. Θέλουμε ενίσχυση αλλά θα πρέπει να δούμε και τι λέει και η Διοίκηση μας".

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα έκαναν την Πέμπτη σάουνα και μασάζ. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και θα πράξουν το ίδιο και την Παρασκευή.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ