ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Το μήνυμα του Ντοναρούμα στο Instagram, λίγες μέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε με τη ληστεία στο σπίτι του

Το μήνυμα του Ντοναρούμα στο Instagram, λίγες μέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε με τη ληστεία στο σπίτι του
PRINT SCREEN

Λίγες ημέρες μετά από τον τρόμο που βίωσε τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του, όταν έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών σπίτι τους, ο Τζανλούιτζι Ντοναρούμα θέλησε να καθησυχάσει τους φανς του μέσω video που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και η σύντροφός του, Αλέσια Ελεφάντε, βίωσαν εφιαλτικές στιγμές πριν από λίγα 24ωρα, με ληστές να εισβάλλουν στην οικεία τους, να τους δένουν και να τους γδύνουν, και να φεύγουν με λεία συνολικής αξίας 500.000 ευρώ.

Μετά από το απίστευτο σοκ που υπέστησαν, ο Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας χρειάστηκε λίγα 24ωρα να συνέλθει και να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα για το μελανό περιστατικό, ενώ την Τρίτη (25/7) θέλησε να στείλει μήνυμα πως τα χειρότερα τα έχει αφήσει οριστικά πίσω του, μέσω μηνύματος που έστειλε στους πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

"Γεια σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας από την περασμένη Παρασκευή. Ήταν δύσκολες στιγμές αλλά το σημαντικό είναι πως τώρα είμαστε όλοι καλά.

Τώρα βρίσκομαι στην Ιαπωνία, ανυπομονώ να ξαναρχίσω και να φορέσω τη φανέλα της Παρί στις επόμενες υποχρεώσεις", τόνισε ο κίπερ των Παριζιάνων, που βρίσκεται στην Ιαπωνία με την αποστολή των πρωταθλητών Γαλλίας στο πλαίσιο καλοκαιρινής περιοδείας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ