ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα

Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Σε εφαρμογή μπαίνει το πλάνο των ανθρώπων του Απόλλωνα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Διαβάστε πως θα κινηθούν στο παζάρι του καλοκαιριού και τι γίνεται με το υπάρχον ρόστερ

Μετά από δεκατρία χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία κι έχει σκοπό να παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό.

Βέβαια η μετάβαση από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη είναι δύσκολη, με αρκετούς συλλόγους να την έχουν... πατήσει από την πολύ σιγουριά (Παναιτωλικός).

Αυτό το γνωρίζουν στον Απόλλων Σμύρνης οπότε έχει καταρτιστεί ένα μεταγραφικό πλάνο με σκοπό η ομάδα να αποκτήσει εμπειρία στην πρώτη κατηγορία.

Ας δούμε λοιπόν τους τρεις τομείς που θα κινηθεί η "Ελαφρά Ταξιαρχία" το καλοκαίρι:

1) 10-12 ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό

Θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν αρκετοί παίκτες που βοήθησαν τον σύλλογο να επανέλθει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Συγκεκριμένα 10-12 ποδοσφαιριστές υπολογίζονται για τη νέα περίοδο, χωρίς να σημαίνει πως έχει επέλθει ακόμα συμφωνία.

2) Μανιάς, Καμαρά, Δεληζήσης

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα θέλουν να κρατήσουν τους τρεις άσους, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγες ημέρες και ήδη έχουν δεχθεί αρκετές προτάσεις (ακούγεται για τον Μανιά και τον Αστέρα Τρίπολης" από ομάδες της Superleague. Ειδικά ο πρώτος βγήκε πρώτος σκόρερ στην Football League.

3) Μεταγραφές με εμπειρία

Τέλος να πούμε πως οι μεταγραφικές κινήσεις θα αφορούν, κυρίως, ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Superleague. Φέτος ειδικά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών της πρώτης κατηγορίας που έχουν προταθεί στον Απόλλων και εξετάζονται.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ