SPORTS & GOSSIP

Το μέγα-γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι αξίας 590 εκατ. ευρώ έχει το μέγεθος του Έτιχαντ

Το σούπερ γιο του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ
Το σούπερ γιο του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ PRINT SCREEN SUN

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ, πολύ σύντομα θα κάνει δικό του ένα σούπερ γιοτ μήκους 160 μέτρων, με την αξία του να ανέρχεται σε περίπου 590 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα μέγα-γιοτ που είναι μεγαλύτερο ακόμα και από τον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ.

Ο Σεΐχης Μανσούρ, ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης στην Premier League, είναι έτοιμος να κάνει δικό του ένα μέγα-γιοτ, το οποίο μάλιστα θα ονομάσει "Blue" για να τιμήσει την ομάδα του, τη Μάντσεστερ Σίτι, που αναδείχθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ
Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ AP IMAGES

Ο Σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα παραλάβει το σούπερ γιοτ μήκους 160μ. πριν από την έναρξη της σεζόν, ενώ θα του στοιχίσει κάτι παραπάνω από μισό δισ. ευρώ, συγκεκριμένα 590 εκατ. ευρώ.

Το σούπερ γιο του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ
Το σούπερ γιο του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ PRINT SCREEN SUN

Το μέγα-γιοτ, το οποίο θα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο στον κόσμο, διαθέτει 40 καμπίνες για 48 επισκέπτες και τέσσερα καταστρώματα για ψυχαγωγική χρήση, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου υπαίθριου χώρου που συνδέεται με μια πισίνα και ένα κλαμπ.

Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσε ακόμα και να "στριμωχτεί" στο Έτιχαντ των 55.000 θέσεων. Στην πραγματικότητα έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Πολιτών (105μ. Χ 65μ.).

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ