ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κάστρο του Ρέντη πήρε την κούπα για τον Ολυμπιακό

UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 /  /  U19 -  U19 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / / U19 - U19 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα σπουδαίο τρόπαιο έπιασε λιμάνι και ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι Πειραιώτες έχουν εκτοξεύσει την παραγωγική τους διαδικασία με τους κανόνες που ισχύουν εντός των τειχών του Ρέντη για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference league, συνοδεύτηκε από την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Youth League από την Κ- 19 των Πειραιωτών.

Ο περισσότερος κόσμος ήδη ασχολείται με το ποια από αυτά τα παιδιά θα παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο και ποιοι γενικά από τους πρωταθλητές Ευρώπης θα μείνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μια μεγάλη κουβέντα που έχει ανοίξει (και είναι φυσιολογικό), ενώ παράλληλα γίνονται και έξτρα αφιερώματα για ορισμένους από τους πρωταγωνιστές.

Τίποτα όμως από αυτά δεν θα γίνονταν θέματα στα Media ή στις ποδοσφαιρικές παρέες αν δεν υπήρχε η λειτουργία των ακαδημιών. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On ανέλυσε το γιατί ο Ολυμπιακός πάτησε σε αυτή την κορυφή. Η ώθηση από το κάστρο του Ρέντη.

Τα χρήματα της ΠΑΕ, οι αποφάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι κόκκινες ακαδημίες. Μια ολόκληρη πόλη μέσα σε ένα κάστρο. Με το βάρος να μην πέφτει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην εκπαίδευση και στο χτίσιμο του χαρακτήρα. Πολλοί είδαν το πως έπαιξαν αυτά τα παιδιά, λίγοι στάθηκαν στο πως μίλησαν.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια αρχή, ο ΠΑΟΚ τον ακολούθησε και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να ελπίζει, αρκεί η λειτουργία να μείνει ίδια στο λιμάνι και την ίδια ώρα να φτιάξουν και οι υπόλοιποι τα δικά τους κάστρα. Χρήμα, διάθεση, πίστη, όραμα και έξω από τα τείχη όσοι μπορούν να "χαλάσουν" τα μυαλά των παιδιών.

Αυτά είναι τα συστατικά στον Ολυμπιακό και το βράδυ της Δευτέρας τον οδήγησαν στο Έβερεστ μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ