ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το κακό ξεκίνημα του Ατρομήτου

Το κακό ξεκίνημα του Ατρομήτου
ατρόμητος

Το SPORT 24 αναλύει το κακό ξεκίνημα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα που έχει φέρει την ομάδα στην 15η θέση

Σίγουρα όταν ξεκινούσε η σεζόν, ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Ατρόμητου δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα του μετά από έξι αγωνιστικές θα είχε μόλις 2 βαθμούς.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της ομάδας του Περιστερίου δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, όμως το γεγονός πως έχασε βαθμούς με ομάδες που έχουν κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα, έχει προβληματίσει πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται και πλέον η "θηλιά" αρχίζει και σφίγγει επικίνδυνα γύρο από τον λαιμό του.

Το ματς με τον Λεβαδειακό την επόμενη αγωνιστική θα είναι καθοριστικό. Σε περίπτωση που ο Ατρόμητος δεν πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε οι εξελίξεις θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Με "προδώσανε"... οι φίλοι

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να αποκτήσει παίκτες έμπειρους στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, με σκοπό την εύκολη προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει πάρει αυτά που θα ήθελε από αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Σαρμιέντο, ο Αναστασάκος, ο Μπλένχιο ο Σφακιανάκης και ο Πόποβιτς. Ενώ οι συχνοί τραυματισμοί των Μιχαηλίδη και Περόνε, έχουν στοιχίσει αρκετά.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λείπει ο παίκτης με την προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Νεμπεγλέρας που σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερο του εαυτό, όμως είναι παίκτης που περισσότερο μπορεί να κόβει τις επιθέσεις των αντιπάλων, παρά να δημιουργεί.

Deja vu

Ευθύνες όμως έχει σίγουρα και ο Γιώργος Δώνης. Η πορεία του στον Ατρόμητο θυμίζει αρκετά εκείνη στην ΑΕΚ. Και τότε ο γεννημένος στην Φρανκφούρτη τεχνικός προσπάθησε να παίξει ένα ποδόσφαιρο με πολλές πάσες και κατοχή της μπάλας, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες του να μην μπορούν να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του και τον ίδιο τελικά να φεύγει.

Τελευταία ευκαιρία

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου αφήνουν να διαρρεύσει πως δεν υπάρχει θέμα Δώνη αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Όμως αυτές οι δυο εβδομάδες της διακοπής του πρωταθλήματος ίσως βάλουν σε σκέψεις τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Γιώργο Σπανό.

Το ματς με τον Λεβαδειακό ωστόσο θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον 40χρονο τεχνικό, αφού σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ