ΜΙΛΑΝ

Το ηχηρό μήνυμα του Μπακαγιόκο: "Ο Κεσιέ κι εγώ είμαστε υπερήφανοι για το χρώμα του δέρματός μας"

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν © 2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης στα social media για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της Λάτσιο στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Μίλαν, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κεσιέ είναι περήφανοι για την καταγωγή τους.

Δεν έλειψαν τα "παρατράγουδα" από τη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λάτσιο για την 3η αγωνιστική της Serie A, με το comeback του Τιεμουέ Μπακαγιόκο να επισκιάζεται από τα ρατσιστικά συνθήματα οπαδών των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, οι "ροσονέρι", οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 στο Σαν Σίρο, έκαναν γνωστό μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter ότι ετοιμάζουν καταγγελία σε βάρος των "λατσιάλι" και συγκεκριμένα των οπαδών τους για ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του 27χρονου Γάλλου.

Από τη μεριά του ο Μπακαγιόκο πήρε θέση για τα όσα άσχημα έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής (12/9), στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους εκείνους που αποδοκίμαζαν τον ίδιο αλλά και τον συμπαίκτη του, Φρανκ Κεσιέ.

"Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα "ροσονέρι". Δυστυχώς τραυματίστηκα στο ντεμπούτο μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Απευθύνομαι σε μερικούς οπαδούς της Λάτσιο και τις ρατσιστικές συμπεριφορές τους προς εμένα και τον αδερφό μου, Φρανκ Κεσιέ. Είμαστε δυνατοί και υπερήφανοι για το χρώμα του δέρματός μας", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ