SERIE A

Μίλαν - Λάτσιο 2-0: Επιστροφή με γκολ για Ιμπραχίμοβιτς, στην κορυφή με "3 στα 3" οι ροσονέρι

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Μίλαν κόντρα στην Κροτόνε | 7 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Μίλαν κόντρα στην Κροτόνε | 7 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν επιβλήθηκε 2-0 της Λάτσιο στο Σαν Σίρο με σκόρερ τους Λέαο και Ιμπραχίμοβιτς και συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στη Serie A, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Η Μίλαν έχει μπει με άγριες διαθέσεις στο φετινό Καμπιονάτο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Έτσι, μετά από το 1-0 στην Γένοβα επί της Σαμπντόρια στην πρεμιέρα και το 4-1 εντός έδρας επί της Κάλιαρι στο τελευταίο της παιχνίδι προ της διακοπής γι τις εθνικές ομάδες, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έκαμψε το βράδυ της Κυριακής (12/9) και την αντίσταση της Λάτσιο, επικρατώντας με 2-0 στο Σαν Σίρο και κάνοντας το "3 στα 3" που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 για τους ροσονέρι έγινε στο 45' από τον Ραφαέλ Λεάο που βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και εκμεταλλεύτηκε υπέροχη ασίστ του Ρέμπιτς για να νικήσει με άψογο πλασέ τον Ρέινα, ενώ το 2-0 είχε την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πήρε τη θέση του Λεάο στο 60' και βρήκε δίχτυα επτά λεπτά αργότερα.

Μάλιστα και το δεύτερο τέρμα προήλθε από άριστα εκδηλωμένη αντεπίθεση των Μιλανέζων, με τον Ρέμπιτς να γίνεται εκ νέου δημιουργός (για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Serie A είχε δύο ασίστ στο ίδιο ματς) και τον Σουηδό να προωθεί τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το χαμένο πέναλτι του Κεσιέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι) καθώς και η επιστροφή στα γκολ για τον Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνες πρωταθλήματος μετά από 175 ημέρες, με το αμέσως προηγούμενο γκολ του στην Serie A να καταγράφεται στις 21 Μαρτίου 2021 κόντρα στην Φιορεντίνα.

ΜΙΛΑΝ: Μανιάν, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ (61' Μπακαγιόκο (74' Μπενασέρ), Φλορέντσι (61' Σαλεμάκερς), Ντίας (80' Μπάλο), Λεάο (60' Ιμπραχίμοβιτς), Ρέμπιτς

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μάρουσιτς (64' Λατσάρι), Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (74' Μπάσιτς), Λέιβα, Αλμπέρτο, Πέδρο (84' Μόρο), Ιμόμπιλε (84' Μουρίκι), Άντερσον (64' Τζακάνι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Έμπολι - Βενέτσια 1-2

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-2

Σαμπντόρια - Ίντερ 2-2

Σπέτσια - Ουντινέζε 0-1

Κάλιαρι - Τζένοα 2-3

Τορίνο - Σαλερνιτάνα 4-0

Μίλαν - Λάτσιο 2-0

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΛΑΤΣΙΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ