ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το "ευχαριστώ" των διεθνών στον κόσμο

Το "ευχαριστώ" των διεθνών στον κόσμο
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την Βραζιλία. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι διεθνείς γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στην χώρα μας μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Άπαντες εξέφρασαν την συγκίνησή τους για το πόσο ζεστά τους αντιμετώπισε ο κόσμος στο αεροδρόμιο.

Ο αρχηγός, Κώστας Κατσουράνης, σχολίασε: "Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς για λίγο, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που το αναγνωρίζει".

Φυσικά, στήριξε τον Φάνη Γκέκα για το χαμένο πέναλτι, με τον Έλληνα φορ να λέει με τη σειρά του: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή αυτή. Και για εμένα αυτή η υποδοχή είναι ακόμη πιο σημαντικό αυτό που ζω εδώ".

Ο Παναγιώτης Κονέ, σχολίασε ότι "ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μας… Μας μένει ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο κόσμος το αναγνώρισε".

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Ένα γκολ ήταν", ενώ εξέφρασε την ελπίδα του οι Έλληνες φίλαθλοι να βοηθήσουν την ομάδα στα προκριματικά του EURO 2016.

"Είναι απίστευτο το συναίσθημα αυτό. Θα υπάρχει συνέχεια στην Εθνική", ανέφερε ο Γιάννης Φετφατζίδης, στο ίδιο μήκος κύμάνθηκαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάμαρη, με τον Τάκη Φύσσα να προσθέτει: "Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν στον κόσμο πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τα παιδιά πέτυχαν το στόχο τους. Τώρα βλέπουμε τα προκριματικά του επόμενου EURO".

O Yφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, με τη σειρά του τόνισε: "Σήμερα είναι η μέρα των διεθνών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως όλοι οι Έλληνες. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας το προπονητικό κέντρο, το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι δεδομένο και θα το δρομολογήσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ