ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Το ελληνικό εστιατόριο που επισκέφτηκε ο Ντε Πολ με θέα το τεχνητό νησί της Ντόχα

Ο Βασίλης Τεμπέλης
Ο Βασίλης Τεμπέλης

Το SPORT24 επισκέφτηκε, λίγες μέρες πριν από τον Ροδρίγο Ντε Πολ, το ελληνικό εστιατόριο "Μάνος" στο Περλ με θέα το τεχνητό νησί της Ντόχα και πήρε γεύσεις, μυρωδιές και εικόνες από την πατρίδα μας.

Ελληνικό χρώμα είχε το ρεπό του Ροδρίγο Ντε Πολ, οι λίγες στιγμές ξεκούρασης με την οικογένειά του μετά την πρόκριση επί της Κροατίας και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 28χρονος μέσος της Ατλέτικο επέλεξε να φάει με τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους στο ελληνικό εστιατόριο "Μάνος" στο Περλ. Το SPORT24 επισκέφτηκε λίγες μέρες πριν από τον Αργεντινό το εστιατόριο με θέα τα νερά του Περλ -του τεχνητού νησιού στην Ντόχα- αλλά με γεύσεις, μυρωδιές και εικόνες από Ελλάδα.

Δεσπόζουν άλλωστε τα μεγάλα πορτρέτα της Σύμης, τόπου καταγωγής του Μάνου, ακούς παντού ελληνικά -καθότι εργαζόμενοι Έλληνες- αλλά και ελληνική μουσική. Πώς πήρε την απόφαση να ανοίξει παράρτημα του γνωστού εδώ και χρόνια εστιατορίου στο νησί των Δωδεκανήσων;

"Ο «Μάνος» έχει μια μακρά ιστορία. Έχουμε 40 χρόνια πορεία, ξεκινώντας από τη Σύμη. Πριν από 3-4 χρόνια πήραμε την απόφαση να πάμε στο εξωτερικό. Πήγαμε πρώτα στο Μαρμαρίς στην Τουρκία, απέναντι από τη Σύμη, δείξαμε την ελληνική διασκέδαση. Το κόνσεπτ είχε μεγάλη επιτυχία.

Ήρθαμε και στην Ντόχα, λόγω και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διατηρούμε τον τρόπο που μαγειρεύουμε το ψάρι στη Σύμη. Αυτό εκτιμάται, όπως και ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης".

Το ελληνικό εστιατόριο που επισκέφτηκε ο Ντε Πολ με θέα το τεχνητό νησί της Ντόχα


Τι προτιμούν οι Καταριανοί, αλλά και τι προτιμούν οι επισκέπτες στη χώρα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Το ψάρι, όπως λέει ο Μάνος, έχει δεσπόζουσα θέση στο τραπέζι.

"Οι ντόπιοι αγαπούν πολλοί τους Έλληνες. Αγαπούν πολύ το ψάρι, στην Ντόχα και στο Περλ, όλοι έχουν την κουλτούρα της θάλασσας. Τα ψάρια εδώ δεν είναι τόσο νόστιμα λόγω κλίματος και συνθηκών. Έχουμε πολλούς φαν. Έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα, αλλά στόχος του μαγαζιού είναι οι ντόπιοι, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ντόχα και μετά τη διοργάνωση".

Ο Ντε Πολ και η παρέα του, όπως διαπιστώνετε και από τις δημοσιεύσεις τους, στα social media το απήλαυσαν. Ίσως η Ελλάδα, η ελληνική κουζίνα, φιλοξενία και μουσική τούς φέρει γούρι ενόψει της μεγάλης μάχης με την Γαλλία την Κυριακή.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ