ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Το ειρωνικό σχόλιο του Λαπόρτ για τον Βινίσιους: "Μήπως ήθελε να χορέψει;"

Η αψιμαχία του Βινίσιους με τον Λαπόρτ
Η αψιμαχία του Βινίσιους με τον Λαπόρτ

Ο Εμερίκ Λαπόρτ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βινίσιους κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ισπανίας με τη Βραζιλία και στη συνέχεια σχολίασε με ειρωνία τη φάση στα social media

Ο Ροντρίγκο κι ο Έντρικ σκόραραν στην... έδρα τους, το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" της Ρεάλ, όμως τα δύο πέναλτι του Ρόδρι και του Λούκας Πακετά διαμόρφωσαν το χορταστικό 3-3 μεταξύ Ισπανίας και Βραζιλίας σ' ένα φιλικό προετοιμασίας ενόψει Euro 2024 και Copa America 2024 αντιστοίχως.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Βινίσιους να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Εμερίκ Λαπόρτ.

Ο Λαπόρτ αναδημοσίευσε ένα VIDEO στο X/Twitter, στο οποίο εμφανιζόταν ο Βραζιλιάνος να τον σπρώχνει από πίσω, γράφοντας: "Μήπως ήθελε να χορέψει;".

Ο Ισπανός απάντησε επί της ουσίας στο σχόλιο του χρήστη που ανέβασε αρχικά το VIDEO, ο οποίος έγραψε "θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο", ειρωνευόμενος τις πρόσφατες δηλώσεις του Βινίσιους για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ