ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το δράμα του Μπανγκουρά

Το δράμα του Μπανγκουρά
Μπανγκούρα

Για την πατρίδα του αναχώρησε ο Σάμι Μπανγκουρά μετά τον θάνατο της αδερφής του

Ο επιθετικός θα φτάσει στην Γουϊνέα αύριο με ενδιάμεση στάση το Παρίσι. Ο παίκτης θα επιστρέψει στις Σέρρες την επόμενη Δευτέρα έτσι ώστε να μπει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, Ο Μπανγκουρά, τόνισε:" Αν και ψυχολογικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί κάποιος να είναι καλά όπως είναι φυσικό, έπρεπε να αφήσω στην άκρη την άσχημη είδηση του θανάτου της αδερφής μου και να παίξω για την ομάδα μου, είχαμε δώσει υπόσχεση όλοι οι παίκτες ότι θα πάρουμε την νίκη για να ικανοποιήσουμε τον προπονητή μας, το τεχνικό τιμ, τον πρόεδρό και τους φιλάθλους μας.

Παίξαμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας και πήραμε τελικά το πολύτιμο τρίποντο. Τώρα θα φύγω στην πατρίδα μου για να βρεθώ κοντά στους δικούς μου ανθρώπους και όταν επιστρέψω θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίζει η ομάδα μου".


Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:" Παρά το δυσάρεστο συμβάν που έπεσε σαν κεραυνός το Σάββατο το βράδυ για τον Σάμι Μπανγκουρά με την είδηση του θανάτου της αδερφής του ενώ η αποστολή της ομάδας ήταν στην Αθήνα ο επιθετικός του Πανσερραϊκού βρήκε το κουράγιο και την δύναμη να αγωνιστεί και να σκοράρει μάλιστα το νικητήριο γκολ της ομάδας μας κόντρα στον Θρασύβουλο την Κυριακή.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παίκτη μας και θα βρίσκεται στο πλευρό του τις δύσκολες αυτές ώρες".

Κατά τα άλλα ο Κοτταράς βρίσκεται στην Αθήνα, είναι πολύ καλύτερα και σήμερα θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί πόσο βελτιωμένη είναι η κατάσταση του τραύματος του.

Ο Πετρόφ ένιωσε κατα τη διάρκεια του αγώνα στην Φυλή κάποια ενόχληση στον τετρακέφαλο αλλά δεν εμπνέει ανησυχία η περίπτωσή του. Ο Σκοπιανός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα την Τρίτη.









TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ