ΑΕΚ

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Άλβες μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Μπρούνο Άλβες μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο μάλιστα έδωσε και ένα ενθύμιο της ΑΕΚ.

Ο Μπρούνο Άλβες διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική Πορτογαλίας, ενώ σε συνέντευξή του στο SPORT24 ανέφερε ότι ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε πείσει να μην αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2021.

Ο Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Ρονάλντο, τον οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας στο Nations League και του έδωσε ένα ενθύμιο της ΑΕΚ. Ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης ευχαρίστησε τον Ρονάλντο που δέχθηκε με χαρά το δώρο του, αλλά και τον Φερνάντο Σάντος και τους υπόλοιπους παίκτες που τον υποδέχθηκαν θερμά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρέλαβε μία φανέλα, ένα κασκόλ της ΑΕΚ και τη μακέτα του νέου γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, επισκέφθηκε την OPAP Arena μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο σπίτι της Ένωσης.

"Ευχαριστώ όλους από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που με υποδεχθήκατε στοργικά και με κάνατε χαρούμενο. Σε ευχαριστώ Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσοχή που μου έδειξες και τη στοργή που έδειξες στην αποδοχή του δώρου από την ομάδα μου την ΑΕΚ.

Ευχαριστώ τον κύριο Φερνάντο Σάντος και όλους τους παίκτες και το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή. Φόρτσα Πορτογαλία, πάντα θα φωνάζω για εσένα", ανέφερε ο Μπρούνο Άλβες στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ