ΑΡΗΣ

Το διπλό τετ α τετ και το δίλημμα

Το διπλό τετ α τετ και το δίλημμα
Αγκάνθο

Στον Άρη καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ΕΑΚ Βόλου από τον Ολυμπιακό και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η ήττα στον Α΄ γύρο της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΕΑΚ Βόλου από τον Ολυμπιακό χθες το απόγευμα περνάει προς στιγμή στο περιθώριο για όλους στον Άρη καθώς προέχει η νίκη επί του Παναιτωλικού μεθαύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι αν ο επαναληπτικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σε έναν μήνα η νίκη μεθαύριο είναι μονόδρομος για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Νταβίντ Αγκάνθο που είχε απουσιάσει λόγω της περσινής του τιμωρίας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε το φετινό επίσημο ντεμπούτο του χθες κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς όμως να σκοράρει και είναι σίγουρο ότι ο Μιλίνκοβιτς και ο Άρης αναμένουνε τα γκολ του.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Μιλίνκοβιτς κατά την επιστροφή της αποστολής χθες στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην στάση της διαδρομής μίλησε για ένα 20λεπτο περίπου με τον Αγκάνθο αλλά και με τον έτερο Ισπανό τον Ρούμπεν Πουλίδο.

Μία συζήτηση που είχε να κάνει με την εύρεση της καλύτερης λύσης για την επόμενη μέρα. Για το πώς ο Άρης θα μπει σε τροχιά νικών που αποτελούνε πλέον επιτακτική ανάγκη.

Κι όσο για το βασικό σχήμα για το μεθαυριανό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό οι επιστροφές από τραυματισμούς θα σηματοδοτήσουνε και αλλαγές σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου.

Τάτος, Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος επιστρέφουν στην αποστολή και στην ενδεκάδα ενώ και ο Ψυχογιός που πήρε ανάσες χθες πρόκειται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Μιλίνκοβιτς την στιγμή αυτή και δίλημμά του είναι αν θα διατηρήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια τον Ντιν Μπουζάνης ή θα επαναφέρει τον Σωκράτη Διούδη.

Κατά τα άλλα ο Ψυχογιός θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσουμάνης αριστερά με κεντρικό δίδυμο τους Πουλίδο και Έλσνερ κάτι που φανερώνει ότι ο Σλοβένος άφησε ικανοποιημένο χθες τον Μιλίνκοβιτς στην συγκεκριμένη θέση.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι σε ρόλο ανασταλτικού μέσου ο Παπαδόπουλος ενώ λίγο πιο μπροστά του θα παίξουνε ο Τριανταφυλλάκος με τον Τάτο. Ως δεξί χαφ ο Σταυρόπουλος, αριστερό ο Ουντότζι και για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι πρωταθλήματος και συνολικά στην βασική ενδεκάδα ο Αγκάνθο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ