ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

Μιλίνκοβιτς: "Θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς"
Μιλίνκοβιτς

O Zόραν Μιλίνκοβιτς θεωρεί πως ο Άρης θα σπάσει το ρόδι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μεθαύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναιτωλικό

O Zόραν Μιλίνκοβιτς θεωρεί πως ο Άρης μεθαύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναιτωλικό θα σπάσει το ρόδι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Σέρβος τεχνικός αγνοεί την νίκη, μετά από τρία παιχνίδια στην άκρη του πάγκου του Άρη δίνοντας σύνθημα για δουλειά αφού όπως ξεκαθάρισε δεν υπάρχουνε άλλα περιθώρια.

Τάδε έφη στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο ΕΑΚ Βόλου όπου ο Άρης στο πρώτο παιχνίδι για τον Α΄ γύρο της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλουο Μιλίνκοβιτς τόνισε: «Λόγω της απουσίας των τραυματιών, ήρθαμε σήμερα στο Βόλο και προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ανοικτό.

Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό για το επόμενο παιχνίδι και στη ρεβάνς θα δούμε έναν καλύτερο Άρη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο-τρεις φάσεις. Με τέτοιες απουσίες προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για την ψυχολογία του ίδιου μετά από τρία παιχνίδια στην ομάδα δήλωσε: «Δεν νιώθω καλά με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό είπε: «Με την επαναφορά των τραυματιών ο Άρης θα είναι πιο δυνατός. Θα έχει ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Έλσνερ σχολίασε: «Είδατε και εσείς ότι μπορεί να παίξει σε δύο-τρεις θέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο αμυντικό κομμάτι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ