SERIE A

Το χατ-τρικ του Βούτσινιτς με τη... Λάτσιο!

Το χατ-τρικ του Βούτσινιτς με τη... Λάτσιο!
Βούτσινιτς-Ρόμα

Το πρόσωπο της εβδομάδας για τη Ρόμα, Μίρκο Βούτσινιτς, έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη Λάτσιο, κόντρα στην οποία έχει πετύχει χατ-τρικ ως παίκτης της Λέτσε

Την περασμένη Τρίτη πήρε τη θέση του Φραντσέσκο Τότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ για τους Ρωμαίους (2-1) ενώ στο ντέρμπι με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" ξεκίνησε βασικός σημειώνοντας το γκολ της νίκης στο 72'.
Τώρα, η Ρόμα έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι της "αίωνιας πόλης" με αντίπαλο τη Λάτσιο, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να μην έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στο αρχικό σχήμα (σε περίπτωση που ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο "καπιτάνο" Τότι, θα τον αφήσει στον πάγκο), όμως να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές διασημότητας και να περιμένει το θετικό αποτέλεσμα για να το αφιέρωσει στον κόσμο των "τζαλορόσι".

"Διάβασα διάφορους τίτλους στις εφημερίδες, όμως παραμένω πάντα ο ίδιος και προσπαθώ να δίνω πάντα αυτό που μπορώ, όπως έκανα πάντα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Βούτσινιτς, ο οποίος μίλησε και για τον τεχνικό της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι.

"Είναι ένας μεγάλος προπονητής και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτης, με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές. Όμως εάν νικήσουμε στο ντέρμπι, δεν θα πέσω στο συντριβάνι, όπως έχει κάνει αυτός".



Όσο για τον σημαντικότερο προπονητή στην καριέρα του, αυτός είναι ο Ζντένεκ Ζέμαν, με τον οποίο έκανε πράματα και θάματα στη Λέτσε: " Σίγουρα είναι ο Ζέμαν, καθώς με εκείνον πέτυχα 19 γκολ σε μία χρονιά, και από τότε όλοι με πρόσεξαν. Το ντέρμπι; Αυτή η λέξη τα λέει όλα. Ξέρουμε ότι για τους οπαδούς της Ρόμα, αυτό το ματς μετράει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο

Από τη Λάτσιο μάλιστα έχω ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς όταν σημείωσα εναντίον της χατ-τρικ με τη φανέλα της Λέτσε, στις εξέδρες ήταν ο αδερφός μου και ο πατέρας μου. Τα δύο πρώτα γκολ τα αφιέρωσα σε αυτούς, ενώ όταν πέτυχα το τρίτο πήγα μπροστά στην τηλεκάμερα και το αφιέρωσα στη μητέρα μου".






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ