ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χαμένο πέναλτι του Ινσίνιε καταδίκασε σε λευκή ισοπαλία την Τορόντο

Το χαμένο πέναλτι του Ινσίνιε καταδίκασε σε λευκή ισοπαλία την Τορόντο

Ο Λορέντσο Ινσίνιε είχε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην Τορόντο απέναντι στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ και η ομάδα του κόλλησε στο 0-0 εκτός έδρας.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Τορόντο (η οποία έκανε επίσης δικούς της αυτό το καλοκαίρι τους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ντομένικο Κρίσιτο), ωστόσο το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα δεν το έχει πανηγυρίσει ακόμα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε χρυσή ευκαιρία να το πετύχει, στη δεύτερη συμμετοχή του με το σύλλογο, όμως νικήθηκε και μάλιστα από την άσπρη βούλα.

Αυτό έγινε στο ματς κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι και τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας να στήνει τη μπάλα στη βούλα στο 81ο λεπτό, για να πέσει όμως σωστά στη δεξιά γωνία του ο κίπερ Τζόρτζε Πέτροβιτς και να αποκρούει μέσα σε αποθέωση από το κοινό των γηπεδούχων, κρατώντας το 0-0 που έμεινε ως το φινάλε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ