VIRAL

Το απίστευτο τρολάρισμα του Sky Sports στον Κάραγκερ για τα μηδέν πρωταθλήματα με τη Λίβερπουλ

O παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ
O παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ @ 2018 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τζέιμι Κάραγκερ είχε έναν τσακωμό πριν από μερικές ημέρες με τον Ρόι Κιν, με αφορμή τους στόχους που πρέπει να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το Sky Sports να τον "τρολάρει" σε ζωντανή σύνδεσή του, γράφοντας στην αναφορά του ονόματος του άλλοτε αρχηγού της Λίβερπουλ, ότι έχει κατακτήσει μηδέν πρωταθλήματα με τους "Reds".

Ο Τζέιμι Κάραγκερ είχε μια κόντρα με τον Ρόι Κιν αναφορικά με τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους στόχους που πρέπει να έχει στον αέρα του Sky Sports, με τον Ρίο Φέρντιναντ να παρεμβαίνει, υπερασπιζόμενος τον πρώην μέσο των κόκκινων διαβόλων. Τόνισε ότι ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ δεν πρέπει να μιλάει για πρωταθλήματα, γιατί δεν έχει κατακτήσει κανένα.

Το βράδυ της Τρίτης (30/11) και ενώ υπήρχε δράση στην Premier League και ο Κάραγκερ είχε πάει σε κάποιο γήπεδο για να σχολιάσει ένα από τα παιχνίδια, όταν πήρε τον λόγο, το Sky Sports το έκανε μια πλάκα.

Συγκεκριμένα, όταν βγήκε στον αέρα σε ζωντανή σύνδεση, κάτω από την αναφορά του ονόματός του, εμφανίστηκε η επιγραφή "Κέρδισε μηδέν πρωταθλήματα με τη Λίβερπουλ", κάτι φυσικά που έγινε viral και σχολιάστηκε από τους οπαδούς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VIRAL ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ