ΑΓΓΛΙΑ

Φέρντιναντ: "Ο Κάραγκερ δεν πρέπει να μιλάει για την κατάκτηση πρωταθλημάτων"

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ
Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ YOUTUBE

Ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίασε την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στους Τζέιμι Κάραγκερ και Ρόι Κιν, τονίζοντας πως ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ δεν πρέπει να εκφράζει την άποψη του για την κατάκτηση πρωταθλημάτων, καθώς δεν έχει πανηγυρίσει ούτε ένα.

Ο Ρίο Φέρντιναντ με αφορμή την ένταση ανάμεσα στους Τζέιμι Κάραγκερ και Ρόι Κιν αναφορικά με τον πρωταθλητισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε από τον πρώτο να μην σχολιάζει και να μην εκφράζει την άποψή του για την κατάκτηση πρωταθλημάτων, καθώς δεν έχει πανηγυρίσει κανένα με τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμού στο Twittter, έγραψε χαρακτηριστικά: "Κάραγκερ, σταμάτα να μαλώνεις για τίτλους πρωταθλήματος με έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους".

Ενώ στο video που ανέβασε αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Κάραγκερ δεν θα έπρεπε πραγματικά να μιλάει για την κατάκτηση πρωταθλημάτων. Δεν το έχει κάνει ποτέ. Δεν ξέρει τι σημαίνει. Δεν ξέρει πώς να το κάνει. Ποτέ δεν οδήγησε μια ομάδα σε αυτό το σημείο για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Οπότε το βρίσκω πολύ περίεργο όταν μιλάει με τέτοια σιγουριά για την κατάκτηση πρωταθλημάτων. Απλώς σταμάτησα να τον ακούω".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ