ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αντίο" του Σαριέγκι στον Μοροζίνι

Το "αντίο" του Σαριέγκι στον Μοροζίνι

Ο Γιόσου Σαριέγκι αποχαιρέτισε τον εκλιπόντα Πιερμάριο Μοροζίνι μέσω του twitter του. Διαβάστε τι έγραψε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές.

Λίγη ώρα μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι, ο Γιόσου Σαριέγκι αποχαιρέτησε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο μέσω του twitter του.

Ο Βάσκος αμυντικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του, παρά το γεγονός ότι δεν τον γνώριζε.

Συγκεκριμένα έγραψε: " Έχει έρθει μια κακή είδηση. Ένας ποδοσφαιριστής, που ονομάζεται Πιερμάριο Μοροζίνι, είναι νεκρός μετά από καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια του αγώνα Πεσκάρα - Λιβόρνο στην ιταλική Serie B. Αντίο Πιερμάριο".

Πολλοί ακόμα ποδοσφαιριστές εξέφρασαν μέσω twitter τη θλίψη τους για το τραγικό αυτό γεγονός. Όπως ο Ντιέγο Φορλάν, ο οποίος έγραψε: " Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι".

Δείτε τι έγραψαν άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές:

Τομ Χάντλστοουν (Τότεναμ): " Άλλη μία ποδοσφαιρική τραγωδία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του Πιερμάριο Μοροζίνι. Άσχημες στιγμές ξανά"

Μάριο Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Σίτι): " Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι. Κατέρρευσε στο 33ο λεπτό του αγώνα της Λιβόρνο με την Πεσκάρα. Ο Μοροζίνι ήταν μόλις 25 ετών"

Φερνάντο Γκάγκο (Ρόμα): " Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι"

Ακόμα και αθλητές του μπάσκετ, όπως ο Στιβ Νας, αναφέρθηκαν στο περιστατικό. " Ο 25χρονος παίκτης της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, πέθανε αφού κατέρρευσε στο γήπεδο. Οι προσευχές μας συνοδεύουν την οικογένειά του", έγραψε ο Καναδός σταρ των Φίνιξ Σανς.

Το τελευταίο post του Πιερμάριο

Όσον αφορά στο τελευταίο post του εκλιπόντος Πιερμάριο Μοροζίνι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, είχε γράψει "Rock and Roll!!!!!" πριν από δύο ημέρες, επισυνάπτοντας μία φωτογραφία του περιοδικού "Vanity Fair".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ