ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "αντίο" του Ριέρα

Το "αντίο" του Ριέρα

Το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, έφυγε από την Λίβερπουλ μετά από δύο χρόνια στο Άνφιλντ και δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει την ομάδα και τον κόσμο.

Ο Ισπανός άσος μέσω ενός μηνύματος στην επίσημη ιστοσελίδα των "ρεντς" έκανε έναν απολογισμό, ευχαρίστησε τους φιλάθλους και την ομάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Λίβερπουλ.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος έριξε καρφιά κατά του Μπενίτεθ, τονίζοντας πως στην αγγλική ομάδα έρχεται νέος αέρας αλλαγών, ενώ υπογράμμισε πως ήθελε μια νέα αλλαγή στην καριέρα του και πλέον κοιτά μπροστά. Το μήνυμα του Ριέρα:

"Αγαπητοί φίλοι της Λίβερπουλ

Θα ήθελα να πω αντίο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω σ' ένα φανταστικό κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη, Είστε απίστευτοι. Θέλω επίσης να πω ένα ευχαριστώ στο επιτελείο και στους συμπαίκτες μου.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Βλέπω πολλές αλλαγές και είναι σαν να έχει μπει φρέσκος αέρας στον σύλλογο. Νομίζω πως η ομάδα θα έχει ένα πολύ θετικό μέλλον.

Θέλω οι φίλαθλοι να με θυμούνται ως ένα παίκτη που προσπάθησε να δώσει τα πάντα. Την πρώτη μου χρονιά είχα μια από τις καλύτερές μου σεζόν και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Την τελευταία σεζόν, όλοι θα ήθελαν να την ξεχάσουν, όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι να κοιτάς μπροστά και να ξεχνάς το παρελθόν.

Ένιωσα πως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή και κοιτάω μπροστά τώρα, για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Με τις καλύτερες ευχές
Άλμπερτ Ριέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ