ΟΦΗ

Το αντίο του Μελ: "Να είστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν, θα είμαι πάντα δίπλα σας"

Ο Πέπε Μελ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης | 21 Δεκεβρίου 2023
Ο Πέπε Μελ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης | 21 Δεκεβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η εποχή Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν και τυπικά για τον ΟΦΗ, με τον Ισπανό να επισκέπτεται το αθλητικό κέντρο της ομάδας και να αποχαιρετάει τους παίκτες του, λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Τραϊανός Δέλλας μετράει αντίστροφα για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 στον ΟΦΗ καθώς αναμένεται την Τρίτη στο Ηράκλειο, ωστόσο μία ημέρα νωρίτερα έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον Πέπε Μελ.

Ο έμπειρος προπονητής δεν άντεξε πάνω από δύο μήνες στο τιμόνι των Κρητικών, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά όλο αυτό το διάστημα και έφεραν την ομάδα κοντά στη ζώνη του υποβιβωασμύ, με τον Ισπανό να πηγαίνει την Δευτέρα στο "Βαρδινογιάννειο" για να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στους ποδοσφαιριστές.

"Πιστεύω ότι μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα ως το τέλος της σεζόν. Υπήρχαν λεπτομέρειες στα περισσότερα παιχνίδια που δεν μας επέτρεψαν να τα καταφέρουμε μαζί.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι που θα χρειαστείτε. Σας εύχομαι καλή τύχη και να είστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν", είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ