ΑΡΗΣ

Το "αντίο" του Γκάνεα: "Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που έδινε πάντα το καλύτερο για τον Άρη"

Ο Γκάνεα με τη φανέλα του Άρη
Ο Γκάνεα με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Κριστιάν Γκάνεα αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στα social media τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι θα ήθελε να τον θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε τα πάντα για τον σύλλογο.

Έπειτα από μία διετία στη Θεσσαλονίκη ο Κριστιάν Γκάνεα αποχωρεί από τον Άρη και μέσω ανάρτησης στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας.

Στη δημοσίευσή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να τον θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε τα πάντα για τον σύλλογο.

Ο Γκάνεα, γεννημένος στις 24/5 του '92, αγωνίστηκε στον Άρη τις προηγούμενες δύο σεζόν. Είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο και με τη φανέλα των κίτρινων έπαιξε συνολικά σε 59 αγώνες, σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Στην ποδοσφαιρική διαδρομή του έχει επίσης περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα, τη Σανταγί και τη Νουμάνθια, ενώ στη Ρουμανία υπηρέτησε μεταξύ τις Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα και Βιτορούλ Γκάλατσι.

Με την εθνική της πατρίδας του έχει υπάρξει διεθνής 8 φορές. Έκανε ντεμπούτο του 2017 και τελευταία φορά αγωνίστηκε τον Φλεβάρη του 2021.

"Το κεφάλαιο των 2 ετών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο προκλήσεις, ένταση, καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες. Ευχαριστώ τον Άρη και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους οπαδούς που με αποδέχθηκαν γι' αυτά τα δυο χρόνια και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του συνόλου και της πόλης.

Από αυτά τα δυο έντονα χρόνια προτιμώ να κρατήσω τις καλές στιγμές και τους καλούς φίλους που έκανα. Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντοτε σεβόταν τον σύλλογο, ήταν επαγγελματίας και έδινε πάντα το καλύτερο για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ Άρη. Ευχαριστώ Σαλονίκη!", ήταν το μήνυμα του Γκάνεα στα social media.

Ο 30χρονος Ρουμάνος θα είναι, εκτός απροόπτου, ο δεύτερος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ύστερα από τη θετική εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις προχωρημένες συζητήσεις των δύο πλευρών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SPORT24.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ