ΑΡΗΣ

Το "αντίο" του Άρη στον Δημήτρη Κοντομηνά: "Ήταν ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την ομάδα"

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς INTIME

ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης με συλλυπητήριες ανακοινώσεις αποχαιρέτησαν τον άλλοτε πρόεδρο του συλλόγου και Έλληνα επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/3) σε ηλικία 83 ετών.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η ΠΑΕ Άρης αποχαιρέτησε με ανακοίνωση τον άλλοτε πρόεδρό της (1998-2001), εκφράζοντας τη θλίψη της και υπογραμμίζοντας πως ήταν ο άνθρωπος που "αναμόρφωσε την ομάδα", ενώ το ίδιο έκανε και η ΚΑΕ Άρης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, που «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης του ΑΡΗ από το 1998 έως το 2001 και συνέδεσε το όνομά του με πολύ σημαντικές στιγμές του Συλλόγου, κατά το διάστημα της παρουσίας του.

Ήταν ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον ΑΡΗ σε όλους τους τομείς, μετά την περιπέτεια του υποβιβασμού, ενώ ξεχώρισε και για την προσφορά του στον επιχειρηματικό και κοινωνικό βίο της χώρας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο πρόεδρε…".

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο εκλιπών διετέλεσε μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από το 1998, όταν τα ΤΑΚ μετατράπηκαν σε ΚΑΕ, έως το 2000, ενώ ήταν ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από το 1998 έως το 2001.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Κοντομηνά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…"

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ