ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αφεντικό της Ζενίτ τρελάθηκε!

Το αφεντικό της Ζενίτ τρελάθηκε!
Ντάνι

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου πραγματοποίησε η Ζενίτ που απέκτησε τον Ντάνι έναντι 30 εκ. ευρώ

Προτού υλοποιηθεί η μετακίνηση του Ντάνι από την Ντιναμό Μόσχας στην Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, τα "σκήπτρα" της δαπανηρότερης μεταγραφής στη χώρα κρατούσε ένας ακόμα Πορτογάλος. Ο λόγος για τον Μανίς, η μετακίνηση του οποίου από την Πόρτο (σ.σ Μάιος 2005) είχε κοστίσει στην Ντιναμό Μόσχας περί τα 16 εκατομμύρια ευρώ.
Ο γεννημένος στη Βενεζουέλα "πλέιμεϊκερ" αποτελούσε εδώ και αρκετούς μήνες το διακαή πόθο του προπονητή του συλλόγου Ντικ Άντβοκαατ, με τον Ολλανδό να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ντάνι.

" Ενδιαφερόμασταν για τον Ντάνι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι πρόκειται για τον καλύτερο μέσο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας και μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο μέλος της ομάδας μας. Υπολογίζω τον Ντάνι ως επιθετικό μέσο αλλά και ως εξτρέμ".

Όπως ήταν αναμενόμενο να συμβεί, η απόκτηση του Ντάνι πυροδότησε τις φήμες για ενδεχόμενη αποχώρηση του Αρσάβιν, δεδομένου μάλιστα και του ενδιαφέροντος που έχουν επιδείξει για εκείνο "κολοσσοί" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αλλά ο Άντβοκαατ τόνισε: " Ο Αντρέι βρίσκεται ακόμα στην ομάδα μας και δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν τελικά θα αποχωρήσει".

Ο Ντάνι χρίστηκε διεθνής μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στη φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τα Νησιά Φερόε (σ.σ 5-0 υπέρ των Πορτογάλων), ενώ η Ντιναμό Μόσχας τον απέκτησε το 2005 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι μόλις δύο εκατομμυρίων ευρώ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ