ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρεμιέρα με γκέλα για Μπενφίκα

Πρεμιέρα με γκέλα για Μπενφίκα
Μπενφίκα

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε η Μπενφίκα εκτός έδρας με την Ρίο Άβε.Ντεμπούτο Αιμάρ. Νίκη για Πόρτο

Η Μπενφίκα φέτος αναγκάστηκε να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για να μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, στην πρεμιέρα με την Ρίο Άβε οι παίκτες του Κίκε Φλόρες δεν τα κατάφεραν και έμειναν ισόπαλη με 1-1.
Το σκορ άνοιξαν στο 55' οι γηπεδούχοι με τον Ζοσέ Φιλίπε Κορέια Σεμέντο και οι "αετοί" ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Νούνο Γκόμες. Ο Πάμπλο Αιμάρ που αγωνίστηκε ως βασικός δεν έπιασε καμία σπουδαία απόδοση. Επίσης ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε βασικός σε όλο το παιχνίδι.

"Δράκοι" σε... πτήση

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Πόρτο μέσα στο σπίτι της απέναντι στην Μπελενένσες. Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να ξεπεράσουν το... εμπόδιο της πρεμιέρας, καθώς πάντα στην αρχή της σεζόν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Μαριάνο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με αποτέλεσμα να "ελευθερώσει" τα πόδια της ομάδας του και στη συνέχεια με το γκολ του Βιέρα Χουλκ στο 83' οι "δράκοι" ξεκίνησαν τη χρονιά με διαφορά 2 βαθμών από τους βασικούς τους αντιπάλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 22/08
Γκιμαράες - Σετουμπάλ 1-1

Σάββατο 23/08
Πάκος Φερέιρα - Μπράγκα 0-2
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τροφένσε 3-1

Κυριακή 24/08
Αμαδόρα - Ακαντέμικα 1-0
Ναβάλ - Μαρίτιμο 1-0
Λεισόες - Νασιονάλ 1-3
Πόρτο - Μπελενένσες 2-0
Ρίο Άβε - Μπενφίκα 1-1

Ρίο Άβε - Μπενφίκα 1-1




























TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ