ΑΕΚ

Την Πέμπτη (12/9) η παρουσίαση της νέας φανέλας

Την Πέμπτη (12/9) η παρουσίαση της νέας φανέλας
INTIME SPORTS

Την παρουσίαση της νέας φανέλας ανακοίνωσε η ΑΕΚ, η οποία θα γίνει την Πέμπτη (12/9) στις 12:30 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι από όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ΑΕΚ

Επιτέλους έφτασε η ώρα! Η περιέργεια του κόσμου της ΑΕΚ για τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η Ένωση τη νέα σεζόν θα λυθεί στις 12/9 όταν και θα παρουσιαστεί η επίσημη ενδυμασία σε εκδήλωσε στο Intercontinental.

Ακόμα τίποτα δεν έχει διαρρεύσει για τη νέα εμφάνιση, με τα σενάρια για υδατογραφήματα, δικεφάλους και Αγιά Σοφιά να δίνουν και να παίρνουν. Όπως και να έχει, την Πέμπτη (12/9) θα μπει τέλος στο "μυστήριο".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι βασικοί χορηγοί που θα αναγράφονται στην φανέλα, επισημοποιώντας ουσιαστικά την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 στην αίθουσαAthenaeum Conference Center του Ξενοδοχείου Intercontinental θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-2014.

Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν οιβασικοί χορηγοίπου προβάλλονται στην εμφάνιση της ομάδας ενώ θα είναι παρόντες εκπρόσωποι από όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ