ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις για Σισοκό στον Παναθηναϊκό

Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις για Σισοκό στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα τεθεί επί τάπητος το τι μέλει γενέσθαι με την παραμονή του Σισοκό ή μη στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση λένε στο Τριφύλλι.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι η καθοριστική σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του Σισοκό και την επόμενη περίοδο στο Τριφύλλι η όχι. Άνθρωπος της Βόλφσμπουργκ θα βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή ώστε να δώσει το παρών στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας θα έχει επαφές με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα διέψευδαν τα δημοσιεύματα πως ήδη οι "Λύκοι" έχουν ενημερώσει το Τριφύλλι για την επιστροφή του Σισοκό πίσω στην Βόλφσμπουργκ και τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα.

Χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό έλεγαν:

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Οι Γερμανοί αναμένεται να έρθουν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί να κάνουμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχουμε ήδη μιλήσει διερευνώντας τις προθέσεις του. Μέχρι τότε οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ