SERIE A

Την δεύτερη θέση θέλει ο πρόεδρος της Γιουβέντους

Την δεύτερη θέση θέλει ο πρόεδρος της Γιουβέντους
γκιγκλι

ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία για τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Τζιοβάνι Κόμπολι Γκίγκλι

Μπορεί η Ρόμα να έχει σαφές προβάδισμα (βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά) όμως ο ισχυρός άνδρας των "μπιανκονέρι" δεν παύει να ελπίζει πως η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να καλύψει την διαφορά.
" Πάντα είχαμε ως στόχο την δεύτερη θέση και είναι ακόμα πιθανό, παρόλο που η ήττα από την Παλέρμο μας γύρισε πίσω. Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι πολύ κρίσιμη και για τις δύο πλευρές. Όμως, για εμάς η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική μετά τους τρεις βαθμούς που πετάξαμε την προηγούμενη εβδομάδα", δήλωσε ο Γκίγκλι για να προσθέσει:

" Μια νίκη επί της Μίλαν θα είναι ένας μεγάλο βήμα μπροστά και θα μας εξασφαλίσει τουλάχιστον την 4η θέση. Όμως γνωρίζουμε πως άλλο πράγμα είναι να τερματίζεις δεύτερος και κάτι εντελώς διαφορετικό να τερματίζεις τέταρτος".

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν Ρώσους επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται για την αγορά της ομάδας, ο πρόεδρος της "Γηραιάς κυρίας", σχολίασε: " Πρόταση από την Ρωσία; Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό αλλά αυτά που διάβασα στις εφημερίδες μοιάζουν με επιστημονική φαντασία".




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ