ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Δευτέρα τα σπουδαία

Την Δευτέρα τα σπουδαία
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα σκεφτεί λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να πάρει την απόφαση σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του για την Δημαρχεία του Πειραιά. Την Δευτέρα (7/4) οι ανακοινώσεις.

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δεχθεί την πρόταση να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμενόταν την Πέμπτη (3/4), ωστόσο θα πάρει παράταση για λίγες ακόμη ημέρες.

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου θέλει να ζυγίσει τα πράγματα, να μην βιαστεί για οτιδήποτε και να καταλήξει στην απόφαση του με σιγουριά.

Από την μία υπάρχουν οι παραινέσεις του Μητροπολίτη, των εφοπλιστών του Πειραιά, επιφανών πολιτών αλλά και του εμπορικού συλλόγου της πόλης για να θέσει υποψηφιότητα για την Δημαρχεία.

Από την άλλη είναι ο μεγάλος φόρτος εργασίας αλλά και το προσωπικό πάθος του Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός, που δεν αφήνουν περιθώρια για πολύ χρόνο ενασχόλησης με οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρέσκεται στις ανατροπές και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Όπως και να έχει, η τελική απόφαση του προέδρου των Πειραιωτών αναμένεται μέχρι την Δευτέρα (7/4), όταν και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για οποιαδήποτε εξέλιξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ