ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Την αισιοδοξία του ότι η Μπαρτσελόνα είναι πλεόν ικανή να προσπεράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαφορά να έχει φτάσει στο -6, εξέφρασε ο Γάλλος φορ

Την αισιοδοξία του ότι η Μπαρτσελόνα είναι πλεόν ικανή να προσπεράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαφορά να έχει φτάσει στο -6, εξέφρασε ο Γάλλος φορ
Ανρί-Μπαρτσελόνα

Την παραδοχή ότι η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε επηρεασμένη κόντρα στην Οσασούνα από τον αγώνα που είχε δώσει λίγες ημέρες νωρίτερα με την Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, έκανε ο Τιερί Ανρί, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι ελπίδες των Καταλανών για την κατάκτηση του τίτλου αναπτερώθηκαν με τη διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους -6.

'Ήταν ένα γκολ που άξιζε τρεις πόντους", τόνισε ο Γάλλος φορ για το γκολ του Τσάβι που επιτεύχθηκε στο 88' της αναμέτρησης και συνέχισε:

"Μετά από το ματς της Πέμπτης, αυτό το ματς ήταν δύσκολο, ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Όμως ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι πλέον πιθανό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Απέχουμε έξι πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είμαστε στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, ενώ είμαστε ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή η ομάδα της Μπαρτσελόνα, μπορεί να κατακτήσει πράγματα, όμως τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τη Σεβίλλη, καθώς θα είναι αρκετά δύσκολο. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε και αναζήτησε μέχρι τέλους το γκολ κόντρα σε μία Οσασούνα, η οποία αρκέστηκε να κλειστεί πίσω και να αμυνθεί με στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας.

"Δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δείξαμε ότι δεν εγκαταλείψαμε. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά καθώς η Οσασούνα έπαιξε καλά και σίγουρα το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο", κατέληξε χαρακτηριστικά.









TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ