ΜΙΛΑΝ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντίντα!

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντίντα!
New Image

Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον γκολκίπερ της Μίλαν, Ντίντα, για το "θέατρο" που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σέλτικ

Ως γνωστόν, μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος των Σκωτσέζων (2-1) στο "Σέλτικ Παρκ", ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και ακούμπησε στον ώμο τον Ντίντα θέλοντας να τον "πικάρει", με τον Βραζιλιάνο να μην καταφέρνει να τον πιάσει και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος, προσποιούμενος ότι τον είχε χτυπήσει ο οπαδός.
Ο γκολκίπερ της Μίλαν είχε αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, όμως ο τηλεοπτικός φακός τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα, με την κίνησή του αυτή να σχολιάζεται δυσμενώς, τόσο από τους Σκωτσέζους, όσο και από τους οπαδούς της Μίλαν, που ζήτησαν μάλιστα την παραδειγματική τιμωρία από την διοίκηση.

Οι Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι αποφάσισαν να δώσουν "συγχωροχάρτι" στον Ντίντα, όχι όμως και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη επικαλούμενη το άρθρο 5, που έχει να κάνει με τους κανόνες συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο.

Η τιμωρία του Ντίντα ανοίγει τον δρόμο στην ενδεκάδα για τον αναπληρωματικό γκολκίπερ των "ροσονέρι", Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στα δύο προσεχή ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όσον αφορά στην Σέλτικ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο περίπου 25.000 λιρών για "φτωχή οργάνωση και την συμπεριφορά του οπαδού της που εισέβαλε στον αγωνιστικο χώρο", ο οποίος θα είναι υπό παρακολούθηση τα δύο επόμενα χρόνια.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ